Kenan Ak: Siyasetin değil, Diyanet'in sendikasıyız..

Kenan Ak: Siyasetin değil, Diyanet'in sendikasıyız..

Diyanet Birlik-Sen 1’inci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi!.. Kenan Ak burada yaptığı konuşmada, "Diyanet Birlik-Sen devletine sadakatli, Türk milletinin her ferdine sevdalıdır. Bizler her şeyden önce devletin ve diyanetin memurlarıyız." dedi.

diyanet-birlik-sen-1-001.jpg

Siyasetin değil, Diyanet'in sendikasıyız

Diyanet Birlik-Sen 1’inci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi!.. Sendikanın Genel Başkanı Kenan Ak burada yaptığı konuşmada, "Diyanet Birlik-Sen devletine sadakatli, Türk milletinin her ferdine sevdalıdır. Bizler her şeyden önce devletin ve diyanetin memurlarıyız." dedi.

Diyanet Birlik-Sen birçok davetlinin katılımı ile 1’inci Olağan Genel Kurulu’nu Ankara’da bir otelde gerçekleştirdi.

Diyanet Birlik-Sen Genel Başkanı Kenan Ak burada yaptığı konuşmada Diyanet Birlik-Sen’in her zaman yanlış ve haksızlığa karşı durmayı kendisine hedef edindiğini belirtti.

 

diyanet-birlik-sen.jpg

Diyanet çalışanlarının gür sesi olmak için mücadele edeceklerini söyleyen Kenan Ak, “Diyanet İşleri Başkanlığımız ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü sağlamakta önemli görevler üstlenen Türk milletinin gönlünde farklı bir yer edinmiş önemli bir kurumdur. Türkiye’de tek bir dini otorite vardır o da Diyanet İşleri Başkanlığı’dır. Diyanet Birlik-Sen devletine sadakatli, Türk milletinin her ferdine sevdalıdır. Bizler her şeyden önce devletin ve diyanetin memurlarıyız. Bugün Diyanet İşleri Başkanlığı’na yapılan saldırılar bizleri derinden üzmekte ve Diyanet İşleri Başkanlığımızı yaralamaktadır. Bizler her zaman Diyanet İşleri Başkanlığı’nın arkasındayız ve destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.

Siyasilerin, müftülere ve din görevlilerine müdahale etmelerinin önüne geçilmesi gerektiğini ifade eden Ak, “Siyasetin ve siyasetçilerin Diyanet İşlerine ve din görevlilerine baskı yapması asla kabul edilemez. Sendikamız siyasetten tamamen bağımsız hareket etmektedir. Biz, hiçbir zaman bir partinin arka bahçesi olmadık, olmayacağız. Diyanet Birlik-Sen diyanet çalışanlarının üstüne çöreklenmiş olan korku zihniyetinin engellenmesi için korkmadan, çekinmeden sonuna kadar mücadele edecektir. Bizler siyasetin değil, Diyanet’in sendikasıyız” şeklinde konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler