Kimse Yok Mu Derneği'nden Mescid-i Aksa bahçesinde iftar...

Kimse Yok Mu Derneği'nden Mescid-i Aksa bahçesinde iftar...

Kimse Yok Mu Derneği Kudüs'te Mescid-i Aksa bahçesinde iftar yemeği verdi. Mescid-i Aksa'da iftar sofrası kuran Kimse Yok Mu Derneği, burada Ramazan ayının...

Kimse Yok Mu Derneği Kudüs'te Mescid-i Aksa bahçesinde iftar yemeği verdi.

 
Mescid-i Aksa'da iftar sofrası kuran Kimse Yok Mu Derneği, burada Ramazan ayının son 10 gününde 3 bin kişiye iftar verecek. Dernek ayrıca Gazze'de de 500 aileye gıda kumanyası , 200 aileye sebze ve meyve paketleri ve Ramazan boyunca 1500 ailenin evine de iftar için sıcak yemek götürüyor.

Kimse Yok Mu Derneği Kudüs'te yürüttüğü Ramazan yardımlarını Zekat Komitesi ve TİKA aracılığıyla gerçekleştirirken Gazze'deki yardımlarını partner dernek olan Barış Derneği ile birlikte gerçekleştiriyor.

Gazze Barış Derneği Başkanı Dr. Naser Elsadi, savaş olmadığı için bu yıl Gazze'de Ramazan ayının daha rahat geçtiğini söyledi. Fakat işsizliğin sıkıntılarının hâlâ devam ettiğini belirten Elsadi, "Gazze'de ihtiyaçlar hâlâ devam ediyor. Burada yetimler, savaştan dolayı meydana gelen sakatlıklar var. Fakirlik ve işsizlik hâlâ devam ediyor. Türk halkından bize her zaman yardımlar geliyor. Kimse Yok Mu aracılığıyla gelen yardımları biz burada, öncelikle yetimlere ve sakat olanlara ulaştırıyoruz. Yardıma muhtaç olan aileler bu güzel Ramazan ayında, yardım gönderenlere dua ediyor. Biz inanıyoruz ki bu dualar sahiplerine ulaşacak. Biz de Barış Derneği olarak, her zaman Filistin halkını düşünen Türk halkına, Kimse Yok Mu Derneği'ne ve Kimse Yok Mu Başkanı'na teşekkür ediyoruz. " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler