Kıvılcım Kadın Kooperatifi, Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek Verdi

Kıvılcım Kadın Kooperatifi, Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek Verdi

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Covid-19 virüsü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na, Adana’da yeni kurulan Kıvılcım Kadın Kooperatifi de katıldı..

Kıvılcım Kadın Kooperatifi, Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek Verdi

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve başta İtalya, İngiltere, İspanya, Amerika ve İran’da olmak üzere tüm dünyaya yayılan Covid-19 virüsü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na, Adana’da yeni kurulan Kıvılcım Kadın Kooperatifi de katıldı.

Kampanya çerçevesinde Kooperatif üyeleri ve Adana İl Ticaret Müdürü Adnan Ekiz’le birlikte hazırlanan gıda kolileri, hak sahiplerine ulaşması için Adana Yüreğir Kaymakamlığı’na teslim edildi. Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl bu duyarlı davranışından dolayı Kıvılcım Kadın Kooperatifi’ne teşekkür etti.

 

kovid-19-001.jpg

Ekiz: “Dayanışma Hareketinin, Diğer Sivil Toplum Kuruluşlarına Örnek Olmasını Diliyoruz”

Adana İl Ticaret Müdürü Adnan Ekiz, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan bu günlerde, ilimizde kurulmuş olan bir kadın kooperatifinin dayanışmaya yönelik bu çabası için teşekkür ediyoruz. Kıvılcım Kadın Kooperatifi’nin başlattığı bu dayanışma hareketinin, diğer Sivil Toplum Kuruluşlarına örnek olmasını diliyoruz” dedi.

Gergin: “Sorumluluğumuzun Gerektirdiği Projelerde Yer Almaktan Gurur Duyuyoruz”

Kıvılcım Kadın Kooperatifi Yönetim Başkanı Süheyla Gergin ise; “Türkiye genelinde alınan korona virüsü tedbirleri çerçevesinde, “Evde kal” çağrısı ile evlerinden çıkamayan ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşlarımız için hazırladığımız gıda kolilerimizi Yüreğir Kaymakamlığı’na teslim ettik. Evde kalmamız, korona virüsünün yayılmasını engelleyecek ve bir an önce normal hayatımıza dönmemizi hızlandıracaktır. Kıvılcım Kadın Kooperatifi olarak, kadınlarımızı ekonomik hayata kazandıracak üretim projelerinde olduğu kadar, zor günlerde sosyal sorumluluğumuzun gerektirdiği projelerde de yer almaktan gurur duyuyoruz. Ülkemizin Covid-19 virüsü etkisinden bir an önce çıkmasını diliyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hastalara şifa diliyor, hastalıkla mücadelede özverili bir şekilde görev alan tüm görevlilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler