Kızılay Cuma Namazı'ndan Çıkanlara Pilav Dağıttı

Kızılay Cuma Namazı'ndan Çıkanlara Pilav Dağıttı

- Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cuma Namazı Çıkışı Tarihi Ulu Camii Önünde Dağıtılan Pilavı Almak İsteyen Vatandaşlar Kuyruk Oluşturdu-...


- Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cuma Namazı Çıkışı Tarihi Ulu Camii Önünde Dağıtılan Pilavı Almak İsteyen Vatandaşlar Kuyruk Oluşturdu

- Yemek Yetmeyince Vatandaşlar Son Kalan Yemeği Almak İçin Birbiriyle Yarıştı

Kızılay Adana Şubesi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Cuma Namazı çıkışı tarihi Ulu Camii önünde pilav dağıttı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Adana'da da Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Bu kapsamda Kızılay Adana Şubesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği yemek dağıtımını bu kez tarihi Ulu Camii önünde gerçekleştirdi. Kızılay çalışanları Cuma Namazı'ndan sonra camiden çıkan cemaate mısırlı, bezelyeli pilav dağıttı. Kızılay sadece cemaate değil etraftan gelen çocuk ve kadınlara da pilav verdi. Dağıtılan pilav yetmeyince vatandaşlara ek yemek getirildi. Ancak bunu almak isteyen vatandaşlar da cami önünde kuyruk oluşturdu. Yemek bitmek üzereyken bir pilav tabağına 10 el birden uzandı. Bazı çocuklar 4-5 tane yemek alarak poşetlere koyup, cami önünden uzaklaştı.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, her yıl geleneksel olarak Kutlu Doğum Haftası'nda cami cemaatine ve fakir ailelere yemek dağıttıklarını söyledi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler