"Çukurova 18. Kitap Fuarı" Son Gününde Büyük İlgi Gördü

"Çukurova 18. Kitap Fuarı" Son Gününde Büyük İlgi Gördü
- Adana'da düzenlenen "Çukurova 18. Kitap Fuarı" son gününde büyük ilgi gördü.
TÜYAP Fuarlar Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen, Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin destek verdiği fuar, 10 Ocak’tan bu yana kitapseverleri ağırladı.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde fuar, Adana’nın yanı sıra çevre illerden de çok sayıda okurun ilgi gösterdiği fuarın kitapseverlerle yayınevleri ve yazarları buluştu.

Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği fuarda, ziyaretçiler 284 ayrı stantta yer alan kitapları inceleyip alışveriş yapma imkanı buldu.
Fuarda yer alan bir yayınevi sorumlularından ve ziyaretçilerden edinilen bilgiye göre fuara bu yıl ilginin fazla olduğunu ifade etti.

Gazetemiz yazarlarından Araştırmacı Yazar Songül Kundakçı Cansız, "Şair Şiir ve Şehir Arif Nihat Asya’nın İzinde Adana " ve “Türk Milliyetçiliğinin Doğuşu ve Adana” kitabı ile Çukurova 18. Kitap Fuarında okurlarıyla bir araya gelerek sohbet etti, kitaplarını imzaladı.

Songül Kundakçı Cansız:
“10-18 Ocak tarihleri arasında yapılan Çukurova 18. Kitap Fuarı bugün sona erdi.
Bu fuarda da kitapseverler albümüne yeni yüzler eklendi.
Yeni yazarlar, yeni kitaplar ve okuyucularla tanıştık.
Bol bol fotoğraf çektirdik ama yoğunluktan birçok kişiyle çektirmeyi de unuttuk. Gücenmesinler, gönüllerimiz beraber, bir fotoğraf alacakları olsun.
Fuarda bizi ziyarete gelen, selam veren, hatır soran, destekleyen, kitap alan her yaştan okuyuculara, eş dost, arkadaş, akraba ve öğrencilerime yürekten teşekkür ediyorum. Var olsunlar! Varsıl olsunlar, bol bol kitap alsınlar!
Fuarda her meslekten insan kitap aldı ama bana ilginç geldi, en çok mühendisler kitap aldı.
Güzel geçen bir fuarın ardından güzel anılar kaldı.
Bir sonraki fuarda yeni kitaplarla yeniden buluşmak dileğiyle…” dedi.

Gazetemiz yazarlarından Eğitimci- Yazar Sait Özdemir yazar eğitim kitapları ile Fuarda okurlarıyla bir araya gelerek sohbet etti, kitaplarını imzaladı.
Çukurova 18. Kitap Fuarı'nda Bilimpark Kitap Kırtasiye stant sorumlusu Ahmet Yılmaz, kitap sevenlerin ilgisinden memnun olduğunu belirterek, İletişimci-Yazar Dr. Çetin Oranlı, startımızda okurlarıyla buluşması bizi ayrı bir mutluluk verdi.

İletişimci-Yazar Dr. Çetin Oranlı, Fuarda "Olaylar ve Kişisel Tecrübe Işığında Gazetecilik", "Ruha Dokunan Patiler", "Ruha Dokunan İnsan Öyküleri" ile son olarak geçen yıl temmuz ayında yayınlanan ve Türkiye Yazarlar Birliği Yılın Şehir Kitabı olarak seçilen "Her Mevsim Baharı Yaşayan Şehir Adana" kitabıyla okurlarıyla bir araya gelerek sohbet etti, kitaplarını imzaladı.
Kaynak:Adanapost
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.