Latif Erdoğan: Gülen'in yaptıkları Türk İslam tarihinin en büyük ihanetidir

Latif Erdoğan: Gülen'in yaptıkları Türk İslam tarihinin en büyük ihanetidir

 A Haber?de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre programına 45 yıl boyunca cemaatte görev alan ve Gülen'in sağ kolu olarak gösterilirken...



 

A Haber?de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre programına 45 yıl boyunca cemaatte görev alan ve Gülen'in sağ kolu olarak gösterilirken Cemaatten ayrılan Latif Erdoğan'ın açıklamaları damga vurdu .

A Haber?de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre programına Gazeteci Yazar Latif Erdoğan, Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Av. Fidel Okan konuk oldu.

Latif Erdoğan Fethullah Gülen ve cemaat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

Dini liderlerin en büyük özelliği topluma takva sahibi görünmektir. Gerçek takva sahibi olsa öyle görünmez. Öyle olur. Cemaat içinde hakkımda gıybetin her türlüsü yapılıyordu. Fethullah Gülen de konuşulanları dinliyordu. İşte bunlar güven sarsıcı şeylerdi. Gülen, cemaat içinde insanüstü bir varlık gibi görülüyordu. Gülen'den gelen her mesaj cemaat içinde gökten gelen bir mesaj gibi algılanıyordu.Gülen'in yaptıkları Türk İslam tarihinin en büyük ihanetidir. Ülke vatan deyip ülke aleyhine çalışmıştır. Şahsiyetli hiçbir insan bu insanın arkasından gitmemeli. Giderse bunun hesabını veremez. Gülen'in yapacağı en iyi iş örgüt yapısını tasfiye ederek Türkiye'ye dönmektir. Devlet açısından bu yapılanmanın tasfiyesi şarttır.

"GÜLEN'İN ABDULLAH ÖCALAN'DAN HİÇBİR FARKI YOK"

Gülen'in Abdullah Öcalan'dan hiçbir farkı yoktur. Din âlimliğini bırakın o sadece bir hareketin lideridir. Gülen, yaptıklarını dini kullanarak yapıyor. 45 senem Fethullah Gülen ile geçti. Şerefli bir insan onun arkasından gitmez. Şu anda bu cemaat mezara girmiştir, gömülmüştür. Bu örgütten hayır beklemek aptallıktır.

"GÜLERCE CEMAATİN YAPISINDA HİÇBİR ŞEY DEĞİLDİR"

Latif Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: Hüseyin Gülerce hizmetin hiçbir şeyi değildir. Gülerce, Gülen örgütü içinde herhangi fert bile olamamıştır. Esas yapıda yoktur. Çekirdek kadroda kim varsa asıl yönetim ve cemaat odur. Esas yapı Toplam 50 kişiden oluşur. Fethullah Gülen'e beddua ettiren yanındaki yalakalardır.Star

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler