Mahalle Muhtarları Vali Demirtaş’ı Ziyaret Etti

Mahalle Muhtarları Vali Demirtaş’ı Ziyaret Etti

Seyhan ilçesine bağlı Mıdık Mahalle Muhtarı Yusuf Tanrıseven, Yalmanlı Mahalle Muhtarı Oktay Baysal, Salmanbeyli Mahalle Muhtarı İlker Şimşek, Dervişler Mahalle Muhtarı Faruk Tor, Mürseloğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Kiçik, Karayusuflu Mahalle Muhtarı..

Mahalle Muhtarları Vali Demirtaş’ı Ziyaret Etti

Seyhan ilçesine bağlı Mıdık Mahalle Muhtarı Yusuf Tanrıseven, Yalmanlı Mahalle Muhtarı Oktay Baysal, Salmanbeyli Mahalle Muhtarı İlker Şimşek, Dervişler Mahalle Muhtarı Faruk Tor, Mürseloğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Kiçik, Karayusuflu Mahalle Muhtarı Ata Dağlı, Serinevler Mahalle Muhtarı Kanber Gök, Akkapı Mahalle Muhtarı Zihni Neli, Kayışlı Mahalle Muhtarı Ayhan Gözel ile Koyuncu Mahallesi Muhtarı Arif Tünk; Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Muhtarlarla bir müddet sohbet eden Vali Demirtaş; muhtarların mahalleleriyle ilgili ilettikleri hususları dinleyerek ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Buldukları her fırsatta muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek diyalog halinde olmaya özen gösterdiğini belirten Vali Demirtaş, muhtarlara vatandaşlarla kendileri arasındaki iletişimi sağlayan önemli bir vasıta olduklarını söyleyerek “Vatandaşımızın taleplerini belirleyerek hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturmamız çok önemli. Sizler bu aşamada bizim en büyük yardımcımızsınız. Adanalı hemşehrilerimizin kamu hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması amacıyla gerçekleştireceğiniz tüm çalışmalarda başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaret, dile getirilen talep ve beklentilere ilişkin değerlendirmelerde bulunulmasıyla sürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler