Başkan Avcı: Bu kongrede kaybeden olmayacak!

Başkan Avcı: Bu kongrede kaybeden olmayacak!

MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi bugün gerçekleştirilecek. Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Edip Semih Yalçın da kongreye katılacak.

ilce-bsk-destek.jpg

MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi bugün gerçekleştirilecek. Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Edip Semih Yalçın da kongreye katılacak.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi, bu kongremizde de kaybeden olmayacak; kazanan Milliyetçi Hareket olacaktır.” ifadesini kullandı.

Avcı “Kongremizden alacağımız heyecan ve esecek rüzgârla, Sayın Genel Başkanımızın daha 1992 yılında ortaya koyduğu ‘Hedef 2023 Lider Ülke: Türkiye’ vizyonuna katkı sunacağız. Bunu, ilkesi ve ülküsü olan kadrolarımızla, ömrünü davaya adamış vefakâr mensuplarımızla, bizlere inanan halkımızla birlikte yapacağız.” dedi.

- “Bu kongrede kaybeden olmayacak!”

- “Kongreler kaynaştıran demokratik yarış zeminleridir”

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Ülkücü-Milliyetçi Harekette kongreler hiçbir zaman ayrıştıran değil, aksine bütünleştiren, kaynaştıran demokratik yarış zeminleri olmuştur.” dedi.

EDİP SEMİH YALÇIN DA GELİYOR

MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi bugün Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak. İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın da kongreye katılacağını bildirdi. Avcı, 600 delegenin kayıtlı olduğu kongrede Çin virüsünden kaynaklı salgınla ilgili tedbirlerin uygulanacağını, salona sadece delegelerin alınacağını kaydetti.

“HEDEF 2023 LİDER ÜLKE: TÜRKİYE”

“Bu kongrede kaybeden olmayacak” diyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bu vesileyle kongredeki ikinci adayımız Mustafa İzgioğlu Beye başarı ve hayırlar diliyorum. Ülkücü-Milliyetçi Harekette kongreler hiçbir zaman ayrıştıran değil, aksine bütünleştiren, kaynaştıran demokratik yarış zeminleri olmuştur. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi, bu kongremizde de kaybeden olmayacak; kazanan Milliyetçi Hareket olacaktır. Buradan alacağımız heyecan ve esecek rüzgârla, Sayın Genel Başkanımızın daha 1992 yılında ortaya koyduğu ‘Hedef 2023 Lider Ülke: Türkiye’ vizyonuna katkı sunacağız. Bunu, ilkesi ve ülküsü olan kadrolarımızla, vefakâr mensuplarımızla, bizlere inanan halkımızla birlikte yapacağız.” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler