MHP Adana İl Başkanı Avcı: “Bu makamların sahipleri aziz şehitlerimizdir, asil milletimizdir”

MHP Adana İl Başkanı Avcı: “Bu makamların sahipleri aziz şehitlerimizdir, asil milletimizdir”

Milletvekili aday adaylığı nedeniyle tüzük gereği görevinden istifa eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, son İl Divan Kurulu toplantısına başkanlık etti.

mhp-adana-il-baskanligi.jpg

MHP Adana İl Başkanlığı görevinden istifa eden Başkan Avcı,

“Bizler elbette faniyiz, baki olan Hareketimizdir, davamızdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi ve Genel Merkezimizi temsil ettiğimiz bu makamların asıl sahipleri Milliyetçi Hareket’tir, aziz şehitlerimizdir, asil milletimizdir.”

“Bu makamların sahipleri aziz şehitlerimizdir, asil milletimizdir”

“Bizler elbette faniyiz, baki olan davamızdır”

- Önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için tüzük gereği MHP Adana İl Başkanlığı görevinden istifa eden Bünyamin Avcı, Kasım ayının son İl Divan Kurulu toplantısına başkanlık etti.

Kurul Üyeleriyle istişarede bulundu

Başkan Avcı, İl Divan Kurulu toplantısında, yaklaşık altı yıllık görevi süresince birlikte çalıştığı Kurul Üyeleriyle istişarede bulundu. Toplantıda Avcı ve İl Divan Kurulu Üyeleri birlikte çalışmış olmaktan duydukları memnuniyeti ve mutlulukları ifade ettiler.

“Bu makamların sahipleri aziz şehitlerimizdir, milletimizdir”

Makamların gelip geçici olduğunu vurgulayan Avcı, “Bizler elbette faniyiz, baki olan Hareketimizdir, davamızdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi ve Genel Merkezimizi temsil ettiğimiz bu makamların asıl sahipleri Milliyetçi Hareket’tir, aziz şehitlerimizdir, asil milletimizdir. Emanet olarak verilen bu görevi tüm yöneticilerimizle beraber alnımız ak, başımız dik olarak yürütmeye gayret ettik. Cenab-ı Allah hepinizden, tüm yöneticilerimizden, kıymetli mensuplarımızdan razı olsun.” dedi.

Ailesinden Avcı’ya makamında ziyaret…

Bu arada Avcı Ailesi de, Bünyamin Avcı’ya makamında ziyarette bulundu. Eşi Belgin Avcı, oğlu Barış Avcı, kızı Buse Turan ve damadı Ali İhsan Turan’a çay ikram eden Başkan Bünyamin Avcı, makamdaki son günlerin heyecanını mütevazı ailesiyle paylaştı.

1 Aralık 2022’ye kadar görevde…

15 Aralık 2017’den itibaren görevde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana’da partili-partisiz hemen tüm çevrelerin sevgisini kazandı. İlköğretimden itibaren eğitim gördüğü tüm okullardan arkadaşlarıyla bağını koparmayan, büyüdüğü mahalle sakinlerinin yanı sıra vatandaşların acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmaya devam eden Bünyamin Avcı,

1 Aralık 2022’ye kadar görevine devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler