MHP Adana İl Başkanı Avcı: “Liderimize, milletimize layık olacağız!”

MHP Adana İl Başkanı Avcı: “Liderimize, milletimize layık olacağız!”

MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı görevine atanan Tamer Yücel, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya ziyarette bulundu.

bunyamin-avci.jpg

“Liderimize, milletimize layık olacağız!”

Avcı: Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin izin ve onaylarıyla bizlere verilen emanetlere canımız pahasına sahip çıkmak, bu emanetlere halel getirmemek, bayrağı daha yukarılara taşımak gibi yüksek sorumluluklarımız var. Ömrünü aziz milletimize adamış liderimize, varlık sebebimiz Türk milletine layık olacağız. İnanıyorum ki tüm ilçelerimizde ve Yüreğir’de üç hilal bayrağı daha yukarılarda dalgalanacaktır.

Avcı’dan, “Yüksek sorumluluk” vurgusu!

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Emanetlere canımız pahasına sahip çıkmak, bu emanetlere halel getirmemek, bayrağı daha yukarılara taşımak gibi yüksek sorumluluklarımız var.” dedi.


Yüreğir Yönetiminden Avcı’ya Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı görevine atanan Tamer Yücel, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya ziyarette bulundu. Avcı ve İl Divan Kurulu, MHP Yüreğir’in yeni yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanıştı.


“Emanet Yeni Yönetimde”

MHP Adana İl Başkanı, yeni yönetimin ziyaretinde yaptığı konuşmada “Diğer kurumlarda olduğu gibi siyasi partilerde de zaman zaman görev değişimi olmaktadır. Yüreğir ilçemizde de böyle olmuştur. Önceki İlçe Başkanımız Yıldıray Şener ve yönetimi; emaneti yeni İlçe Başkanımız Tamer Yücel’in başkanlığındaki yeni yönetime devretmiştir. Emeklerinden ötürü önceki yönetime teşekkür ediyor, yeni yönetime ise ‘Hayırlı olsun’ diyor, başarılar diliyorum.” dedi.


“Yüksek Sorumluluklarımız Var”

Başkan Bünyamin Avcı şöyle devam etti:
“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin izin ve onaylarıyla bizlere verilen emanetlere canımız pahasına sahip çıkmak, bu emanetlere halel getirmemek, bayrağı daha yukarılara taşımak gibi yüksek sorumluluklarımız var. Ömrünü aziz milletimize adamış liderimize, varlık sebebimiz Türk milletine layık olacağız. İnanıyorum ki tüm ilçelerimizde ve Yüreğir’de üç hilal bayrağı daha yukarılarda dalgalanacaktır.”


“Çok Çalışacağız”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkezin mesaj ve paylaşımlarının çok iyi takip edilmesi, partinin yayın organlarının yakından izlenmesi, okunması gerektiğini de belirtti. MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel de, “Bizi göreve layık gören Sayın Genel Başkanımızı Allah’ın izni ve yardımıyla mahcup etmeyeceğiz. Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde çok çalışacağız ve başaracağız.” şeklinde konuştu.
Ziyaret toplu fotoğraf verilerek sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler