MHP Adana İl Başkanı Avcı’dan “Çalışan Gazeteciler Günü” mesajı!..

MHP Adana İl Başkanı Avcı’dan “Çalışan Gazeteciler Günü” mesajı!..

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Ülkemizde, özellikle Anadolu’da yerel medyamızda değerli, saygıdeğer sayısız gazetecilerin varlığından onur duyuyor, kuvvet buluyoruz." dedi.

"Çok önemli işlevler görmektedir"

“Başkan Bünyamin Avcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda “Basın; insan hayatına girdiği günden beri bilginin paylaşılmasında, şeffaflığın ve kamu menfaatinin sağlanmasında, demokrasinin gelişmesinde, devlet ile vatandaş arasında köprü olmasında, halkın taleplerinin yansıtılmasında çok önemli işlevler görmektedir." ifadesini kullandı.

"Onur duyuyor, kuvvet buluyoruz"

Avcı "Gazeteciler ise bu kutlu mesleği alın terine akıl terini karıştırarak ifa eden, mesai mefhumu gözetmeden fedakârca çalışan, daima iyiliğin, hayrın, adaletin, hakkın yanında olan; kötülüğün, fitnenin, şerrin, karşısında duran; emperyalizmle mücadelede milli duruşundan taviz vermeyen, birliği savunup bölücülüğe karşı tavır koyandır. Ülkemizde, özellikle Anadolu’da yerel medyamızda böylesine değerli, saygıdeğer sayısız gazetecilerin varlığından onur duyuyor, kuvvet buluyoruz."

"Konumunu ve katkısını önemsiyoruz"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

"Basınımızın, gazetecilerimizin demokrasimiz içindeki konumunu ve katkısını biliyor ve önemsiyoruz. Geleneksel basının ve bu kurumun varlığını ayakta tutan gazetecilerin her zaman güçlü olmasını da kamusal şeffaflığın devamı açısından vazgeçilmez değerde görüyoruz. Gazetecilerimizin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, esenlik temennilerimle selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler