MHP Adana İl Başkanı Avcı’dan Kamu-Sen’e Ziyaret…

MHP Adana İl Başkanı Avcı’dan Kamu-Sen’e Ziyaret…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği’ne ziyarette bulundu, bağlı sendikaların şube başkanlarını dinleyip, sohbet etti.

kamusen-1.jpg

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç:

Türkiye Kamu-Sen; MHP’nin tüm hassasiyetlerini toplumun tüm kademelerinde bütün varlığıyla yaşamakta ve temsil etmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kıyamete kadar biriz, beraberiz.

“MHP’nin tüm hassasiyetlerini yaşıyoruz ve temsil ediyoruz!”

“Kıyamete kadar biriz, beraberiz!”

– Türkiye Kamu Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç “Türkiye Kamu-Sen; MHP’nin tüm hassasiyetlerini toplumun tüm kademelerinde bütün varlığıyla yaşamakta ve temsil etmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kıyamete kadar biriz, beraberiz.” dedi.

kamusen-2.jpg

Avcı’dan Kamu-Sen’e Ziyaret…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği’ne ziyarette bulundu. Ziyarette Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ve bağlı sendikaların temsilcileriyle sohbet eden Avcı, ülke ve millet olarak içeride ihanet, dışarıda husumet cephesine karşı büyük bir mücadele verildiğini anlattı.

“Bahçeli Liderliğinde Mhp Milli Mücadele Veriyor”

Avcı “Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan kuşatma altında olduğu çok açık. Hapisteki PKK’lı teröriste şeref madalyası takma sevdasına düşen, aynı teröristle kahvaltı hayali kuran, PKK’nın ilk kapısı HDP’nin kapatılmasına karşı duran şer ittifakı ve bunların arkasındaki küresel emperyalist güçler var. Ekonomik ve sosyal sorunlar bahane edilerek kale çökertilmeye çalışılıyor. MHP ise, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde bu hain kuşatmaya karşı milli mücadele veriyor.” şeklinde konuştu. 

Avcı: Milli Tavır Sandığa Yansıtılmalı

Avcı devamla şunları söyledi:

“İçinde bulunduğumuz süreç; her vatandaşımızın din, dil, etnik köken, memleket farkı gözetmeksizin her türlü bölücü niyetlere karşı Türkiye’nin birliğinden, milletimizin kardeşliğinden yana tavır almasını gerektiriyor.  Bu milli tavır,  ülkemizin 2023’deki kader seçiminde mutlaka sandığa yansıtılmalı.  Bu şuurla sahalara çıktık, bu şuurla çalışıyoruz.”

Girgeç: Türkiye 300 Milyon Türk’ün En Büyük Kalesi

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç de, Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan herkesin aynı hassasiyetleri paylaşması gerektiğine işaret etti. Girgeç “Türkiye 84 milyon vatandaşımızın, 300 milyon Türk’ün ortak vatanı, en büyük kalesidir. Bu kaleyi korumak hepimizin görevidir.” mesajı verdi. 

“Kıyamete Kadar Biriz, Beraberiz”

Girgeç “Türkiye Kamu-Sen’in hangi iradeyle kurulduğu, eylem sürecinin nasıl ve ne şekilde teşekkül ettiği, söz ve açıklama sınırının ne şekilde oluşup, olgunlaştığı bellidir ve bu olgunluk camiamız tarafından da bilinmektedir. ‘Bizim ilkemiz, önce ülkemiz’ diyen, ilkesinin en önüne ülkesini koyan ve ortaya konulan bu iradeyle de bir sendikadan çok daha ötesiyiz. Bu manada  Türkiye Kamu-Sen Teşkilatı, MHP’nin tüm hassasiyetlerini toplumun tüm kademelerinde bütün varlığıyla yaşamakta ve temsil etmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kıyamete kadar biriz, beraberiz.” dedi.

Ziyaret, şube temsilcileriyle sohbetin ardından toplu fotoğraf verilerek sona erdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler