MHP Adana İl Başkanı Avcı’dan yeni eğitim-öğretim dönemi mesajı…

MHP Adana İl Başkanı Avcı’dan yeni eğitim-öğretim dönemi mesajı…

Aşılamada arzu edilen hedefe ulaşıp, pandemi kurallarının uygulanarak yeni eğitim-öğretim döneminin kesintiye uğramadan tamamlanması umudunu taşıyoruz.

"Mutlaka aşı olmalı kurallara uymalıyız"

"Eğitimin başlamasından memnuniyet duyuyoruz"

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

1.5 Yılın Ardından...

Bünyamin Avcı, bugün 6 Eylül'de başlayan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemine ilişkin mesajında, koronavirüs sebebiyle yaklaşık 1.5 yılın ardından okulların yüz yüze eğitime açılmasının sevindirici olduğunu belirtti.

"Memnuniyet Ve Heyecanla Karşılıyoruz"

Avcı "Türk Milleti'ne, Türkiye Cumhuriyeti'ne mensubiyet şuuruyla yetişen; düşünen, araştıran, gelişime açık, çalışkan, üretken bir nesil istikbalimizin güvencesidir ki bu da ancak eğitimle mümkündür. O yüzden, yeni eğitim-öğretim yılının fiilen açılmasını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz gibi bizler de büyük bir memnuniyet ve heyecanla karşılıyoruz. Pandemi sürecinde yaşanan boşluğun öğrenci ve öğretmenlerimizin ortak gayretleriyle giderileceğine inanıyorum." ifadesini kullandı.

"Mutlaka Aşı Olmalıyız”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Aşılamada arzu edilen hedefe ulaşıp, pandemi kurallarının uygulanarak yeni eğitim-öğretim döneminin kesintiye uğramadan tamamlanması umudunu taşıyoruz. Toplum sağlığının korunması, eğitimin ve diğer alanlardaki iş ve üretimin, sosyal hayatın devamı için mutlaka aşı olmalıyız; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalıyız.” dedi.

“Esenlik Ve Başarılar Diliyorum”

Başkan Avcı mesajını şu temennilerle tamamladı:

“Bu vesileyle; 'Önce ülkem ve milletim' diyen nesiller yetişmesi temennisiyle

kıymetli öğrencilerimize, fedakâr öğretmenlerimize ve velilerimize, saygıdeğer okul idarecilerimize ve çalışanlarımıza esenlik ve başarılar diliyorum. Yeni eğitim-öğretim döneminin ülkemize, milletimize hayırlı, uğurlu olmasını niyaz ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler