MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı: Zafer Ve Millet Olma Şuuru…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı: Zafer Ve Millet Olma Şuuru…

– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Adımıza, andımıza, dinimize, devletimize, milli kimliğimize sahip çıkmaya mecburuz!” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Avcı’dan 18 Mart mesajı:

Adımıza, andımıza, dinimize, devletimize, milli kimliğimize sahip çıkmaya mecburuz!

Zafer Ve Millet Olma Şuuru…

– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Adımıza, andımıza, dinimize, devletimize, milli kimliğimize sahip çıkmaya mecburuz!” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda “Yüz binlerce memleket evladının toprağa düşmesiyle Çanakkale'de kazanılan muhteşem zafer, millet olma şuurunun kuvvetlenmesinde en önemli dönüm noktalarından birisi olmuştur.” ifadesini paylaştı.

Çanakkale Ve 15 Temmuz Ihaneti…

Avcı, devamla “Vatanın pek çok farklı bölgelerinden koşarak gelen isimsiz kınalı kahramanlar, Çanakkale'de ortak bir ülküde buluşmuş, ecdadımızın emaneti olan topraklarımızın savunulması uğruna canlarından geçip, şehit olmuşlardır. Şu bir gerçek ki dün Çanakkale’de; İzmir’de, Adana’da, Gaziantep’te, Kahramanmaraş’ta karşımıza çıkan işgalcilerle Gezi’yi, 15 Temmuz ihanetini planlayan düşman arasında fark yoktur. Sadece tarihleri, silahları, figüranları farklıdır. “ diye konuştu.

“Türk Olmak Zordur, Türk Olmamak Daha Zordur”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı şunları söyledi:

“Türk olmak zordur, çünkü dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha zordur, çünkü Türk ile savaşırsın. Türkiye bugün Dünyanın en güçlü ülkeleriyle sahada ve masada bilek güreşi yaparken, ayrıca içimizdeki fetöcü, pkk’lı hainlerle de mücadele ediyor. Türk ile savaşanlar mutlaka hüsranı yaşayacaklar, zalimler de, uşakları da zillet çukurunda boğulacaklardır.”

“Yurdumuzu Korumak Namus Borcudur”

Başkan Avcı  mesajını şöyle bitirdi:

“Adımıza, andımıza, dinimize, devletimize, milli kimliğimize sahip çıkmaya mecburuz. Çanakkale ruhunu yeniden diriltmek, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan son yurdumuzu ve Cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak hepimizin namus borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü vesilesiyle başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler