MHP Adana İl Başkanı Kanlı: “Cumhurbaşkanımızı daha açık ara fark ile yeniden seçeceğiz”

MHP Adana İl Başkanı Kanlı: “Cumhurbaşkanımızı daha açık ara fark ile yeniden seçeceğiz”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, 28. Dönem Milletvekili Adayları Yusuf Baş ve Ahmet Reha Yereşen ile birlikte, Ak Parti Çukurova İlçe Teşkilatının Belediye Evleri Mahallesi..

mhp-adana-1.jpg

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, 28. Dönem Milletvekili Adayları Yusuf Baş ve Ahmet Reha Yereşen ile birlikte, Ak Parti Çukurova İlçe Teşkilatının Belediye Evleri Mahallesinde düzenlediği açık hava toplantısına katıldı.

“Hangi partili olursa olsun, ‘Bu vatan, bu devlet, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen her vatandaşımızı ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefine destek olmaya davet ediyoruz.”

ak-p.jpg

Yusuf Kanlı’dan “Lider Ülke Türkiye!” hedefine destek çağrısı!

“Cumhurbaşkanımızı daha açık ara fark ile yeniden seçeceğiz”

– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Hangi partili olursa olsun, ‘Bu vatan, bu devlet, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen her vatandaşımızı ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefine destek olmaya davet ediyoruz.” çağrısında bulundu.

Ak Parti Çukurova İlçe’nin programına katıldılar

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, tüm teşkilat ve bağlı kurumlarla birlikte 28 Mayıs pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimine yönelik saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kanlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, 28. Dönem Milletvekili Adayları Yusuf Baş ve Ahmet Reha Yereşen ile birlikte, Ak Parti Çukurova İlçe Teşkilatının Belediye Evleri Mahallesinde düzenlediği açık hava toplantısına katıldı.

“Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz”

Başkan Yusuf Kanlı, heyecanı ve coşkusu yüksek mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, “Geçen hafta yapılan seçim sonucunda Cumhur İttifakı Meclis’te iktidara damgasını vurmuştur. Tartışmasız net bir şekilde Meclis’te çoğunluğu almıştır. Millet İttifakı’nın yapısında bulunan alavere dalavere ile seçimler maalesef ikinci tura kaldı. Bizim için fark etmez. İkinci turda daha açık ara fark ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçeceğiz” dedi.

“Bizim adayımız milletimize güvenerek aday oldu”

Kanlı, “Bizim adayımız ABD’den, FETÖ’den, PKK’dan, Kandil’den, İngiltere’den, AB lobilerinden, kısaca Türk-İslam düşmanlarından icazet ve destek alarak değil, aziz milletimizin bağrından yetişerek, milletimize güvenerek aday olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız ülkemizin savunma sanayisini geliştirmiş, dışa bağımlılıktan kurtarmış, halkımızın huzuru, güvenliği, refahı için gecesini gündüzüne katarak Türkiye’yi dünyada lider ülke haline getirme hedefindedir. Hepimiz milletçe bu hedefin arkasında olmalıyız. Hangi partili olursa olsun, ‘Bu vatan, bu devlet, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen her vatandaşımızı ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefine destek olmaya davet ediyoruz.” ifadesini kullandı.

“Yakınlarımızı da sandığa gitmeleri için ikna edelim”

Ak Parti Sözcüsü Adana Milletvekili Ömer Çelik’in de katıldığı açık hava toplantısında MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, vatandaşlara “Sandığa sadece kendimiz gitmeyelim; eşimizi, dostumuzu, yakınlarımızı da sandığa gitmeleri konusunda ikna edelim, bu milli görevi hatırlatalım.” çağrısında da bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler