MHP Adana İl Başkanı Kanlı: “Muhalefet, Türkiye için tehdit haline geldi!”

MHP Adana İl Başkanı Kanlı: “Muhalefet, Türkiye için tehdit haline geldi!”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde mahalle temsilcilerine ve sandık görevlilerine yönelik düzenlenen iftarda tanışma ve kaynaşma sağlanırken, önemli mesajlar da verildi.

MHP Adana Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Muharrem Varlı, muhalefetin Türkiye için büyük bir güvenlik tehdidi haline geldiğini söyledi.

Varlı: Bütün şer güçlerin tamamı artık açıktan Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkma hedefini dillendiriyor ama ne acıdır ki CHP Genel Başkanı ve yönetiminden bir tek itiraz gelmiyor. Her Türk vatandaşı bu gerçekleri bilerek ve unutmadan sandığa gidecek. İnanıyoruz ki Türk Milleti, ihanete geçit vermeyecek. Türk Milleti bu ihanet ve husumet kuşatmasına karşı yeni bir zafer kazanacak. İlk turda Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz, MHP de daha güçlü şekilde Meclis’te olacak. Sayın Genel Başkanımız da bizler de sizlere sonsuz güveniyoruz.

“Muhalefet, Türkiye için tehdit haline geldi!”

“Türk Milleti ihanete geçit vermeyecek!”

“Türk Milleti yeni bir zafer kazanacak!”

– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nın mahalle temsilcilerine ve sandık görevlilerine yönelik düzenlediği iftarda tanışma ve kaynaşma sağlanırken, önemli mesajlar da verildi.

Programa katılan isimler…

MHP Adana İl Başkanlığı, mahalle temsilcilerine ve 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimde görev alacak sandık görevlilerine iftar verdi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Milletvekili Adayları, İl Divan Kurulu Üyeleri, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun, Adana 1054 FK Başkanı Menderes Kutlu ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Muharrem Varlı, muhalefetin yanlışlarına değindi

Programda konuşan MHP Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, muhalefetin Türkiye için büyük bir güvenlik tehdidi haline geldiğini söyledi.

Varlı “Karşımızda adına ‘Millet ittifakı’ denen bir yapı var. Bu ittifakı PKK, YPG, PYD, FETÖ, bilumum terör örgütleri, terör örgütünün temsilcisi HDP, dışarıda bütün emperyalist devletler ve yapılar destekliyor. Kime karşı? Ülkemize, milletimize hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Cumhur İttifakı’na karşı.” İfadesini kullandı.

“Hepsinin hedefinde Türkiye var”

Muharrem Varlı, “Bütün şer güçlerin tamamı artık açıktan Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkma hedefini dillendiriyor ama ne acıdır ki CHP Genel Başkanı ve yönetiminden bir tek itiraz gelmiyor. Her Türk vatandaşı bu gerçekleri bilerek ve unutmadan sandığa gidecek. İnanıyoruz ki Türk Milleti, ihanete geçit vermeyecek. Türk Milleti bu ihanet ve husumet kuşatmasına karşı yeni bir zafer kazanacak. İlk turda Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz, MHP de daha güçlü şekilde Meclis’te olacak. Sayın Genel Başkanımız da bizler de sizlere sonsuz güveniyoruz.” diye konuştu.

Yusuf Kanlı: Adana’nın değerlerine sahip çıkacağız

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı da, Cumhur İttifakı’nın bütün derdinin Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin istikbali için olduğunu, Adana’da ve bütün Türkiye’de en güzel sonucu alacaklarını belirtti. Kanlı, Adana’nın yükselen değerlerine sahip çıkacaklarını, bu bağlamda Adana 1954 FK’nin 3. Lig’e çıkmasının önemli bir kazanım olduğunu belirterek “Burada aramızda bulunan Adana 1954 FK Başkanı Sayın Menderes Kutlu nezdinde tüm sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Yusuf Baş ve Alev Ataş’tan birlik, beraberlik mesajı

MHP Adana Milletvekili Adayları Yusuf Baş ve Alev Ataş ise yaptıkları konuşmalarda, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Yusuf Baş “Zaman, nefis yapma zamanı değildir; birlik olma zamanıdır.” ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler