MHP Adana İl Başkanı Kanlı: Vakit, ileriye bakma, kardeşçe sarılma vakti

MHP Adana İl Başkanı Kanlı: Vakit, ileriye bakma, kardeşçe sarılma vakti

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, seçim sonucuna dair değerlendirmelerde bulundu, önemli mesajlar verdi.

“Bu seçimde yalancılara, müfterilere, dağdaki, Tv’deki ve sosyal medyadaki teröristlere, felaket tellallarına, sağdan sola, soldan sağa savrulanlara, milliyetçilik maskesiyle gezenlere, umut tacirlerine inanmayan, aldanmayan, ‘Bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen sessiz çoğunluk kazanmıştır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle 85 milyon Türk vatandaşının tamamı kazanmıştır, siyasi düşüncesine bakılmaksızın tüm fertlerimiz, bütün Türk Milleti kazanmıştır. Gözü, kulağı Ankara’da olan, kalbi Türkiye için atan Türk-İslam Dünyası kazanmıştır.”

“Vakit, Türk ve Türkiye Yüzyılına adım atma, bu yolda sabırla, azimle yürüme vaktidir. Vakit, ihanet ve husumete karşı durma, devletimize, milletimize, kazanımlarımıza daha çok sahip çıkma vaktidir. Vakit, seçim şartlarını geride bırakıp, hatalardan ders çıkarıp yapıcı olma, ileriye bakma, kardeşçe sarılma, omuz omuza verme vaktidir.”

“Vakit, omuz omuza verme vakti”

“Vakit, ileriye bakma, kardeşçe sarılma vakti”

“Türk Milleti kazandı!”

– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı İkinci Tur Seçimiyle ilgili yaptığı açıklamada, seçimin ve sonucunun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Yusuf Kanlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Milli irade tecelli etti

“Türk Milleti demokratik tercihini sandığa yansıtmış, milli irade bir kez daha tecelli etmiştir. Güvenlik ve huzur içinde yapılan seçimlere tarihi yüksek katılım oranı ise milletimizin geleceğine yön verme azim ve kararlılığının göstergesi olmuştur.”

Kaybedenler…

“14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimlerde Türkiye’nin ve Cumhur İttifakı’nın karşısında konumlanan ABD, AB, Londra tefecileri, Pkk, Ypg, Fetö, Daeş, bütün terör örgütleri, ihanet ve husumet cephesi, Haçlı-Siyonist İttifakı , küresel sömürgeci sermaye, işbirlikçi ve tetikçi basın, sosyal medya teröristleri, halkımızı kandıran yalancılar, sahtekârlar, iftiracılar, umut tacirleri, tehdit ve şantajcılar kaybetmiştir.”

Kazananlar…

“Aynı seçimlerin sonucunda yalancılara, müfterilere, dağdaki, Tv’deki ve sosyal medyadaki teröristlere, felaket tellallarına, sağdan sola, soldan sağa savrulanlara, milliyetçilik maskesiyle gezenlere, umut tacirlerine inanmayan, aldanmayan, ‘Bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen sessiz çoğunluk kazanmıştır.”

85 milyon vatandaşımız kazanmıştır

“Yine aynı zamanda, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle 85 milyon Türk vatandaşının tamamı kazanmıştır, siyasi düşüncesine bakılmaksızın tüm fertlerimiz, bütün Türk Milleti kazanmıştır. Gözü, kulağı Ankara’da olan, kalbi Türkiye için atan Türk-İslam Dünyası kazanmıştır.”

İleriye bakma zamanı

“Vakit, Türk ve Türkiye Yüzyılına adım atma, bu yolda sabırla, azimle yürüme vaktidir. Vakit, ihanet ve husumete karşı durma, devletimize, milletimize, kazanımlarımıza daha çok sahip çıkma vaktidir. Vakit, seçim şartlarını geride bırakıp, hatalardan ders çıkarıp yapıcı olma, ileriye bakma, kardeşçe sarılma, omuz omuza verme vaktidir.”

“Ayaklarına taş değmesin”

“Bu vesileyle, 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye hemşehrilerimiz adına tebriklerimizi arz ediyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Genel Başkanımızın Türk ve Türkiye Yüzyılı yolunda ayaklarına taş değmesin niyazında bulunuyorum. Seçimin ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını dilerken, bu süreçte gece-gündüz çalışan tüm teşkilatlarımıza, Cumhur İttifakı’mızın yöneticilerine ve mensuplarına, isimsiz kahramanlarımıza ve Cumhur İttifakı’na güvenen tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi, partili-partisiz tüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler