MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş,

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş,

  “Almanya’nın çirkin kararını şiddetle, nefretle kınıyor, Adanalı hemşehrilerimizle birlikte bin misliyle iade ediyoruz”-- “Teslimiyetçi...

 

 

“Almanya’nın çirkin kararını şiddetle, nefretle kınıyor, Adanalı hemşehrilerimizle birlikte bin misliyle iade ediyoruz”

-- “Teslimiyetçi politikalar yüzünden 14 yıllık AKP iktidarları döneminde ne kadar Türk-İslam düşmanı varsa sıraya girmiştir.”

--“AKP’li iktidarlar Türk düşmanları tarafından ganimet bilinmiştir.”

 

--Bin misliyle iade ediyoruz

--Türk düşmanları sıraya girdi

--Düşmanlar AKP’yi ganimet bildi

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Almanya’nın çirkin kararını şiddetle, nefretle kınıyor, Adanalı hemşehrilerimizle birlikte bin misliyle iade ediyoruz.” dedi.

CAMİLERİ HALK, KİLİSELERİ İKTİDAR YAPTIRIYOR

Baş, Almanya’nın Türkiye’yi ‘soykırım’la suçlamasına dair Meclis kararına tepki gösterdi. Almanya’nın da Türkiye’yi ‘soykırım’la suçlamasında iktidarın büyük payı olduğunu söyleyen Baş “Yaşadıklarımız, ülkemize dayatılmaya çalışılan süreç tesadüf değildir; bunların temelinde siyasi iktidarın gaflet ve dalalet politikası yatmaktadır. Kendi camilerini aylarca, yıllarca kuruş kuruş toplayarak yaptıran bu millet, bizi soykırımla suçlayanları memnun etmek için, tarihe gömülmüş kiliseleri trilyonlar harcayarak dirilten iktidarı iyi tanımaktadır.” diye konuştu.

SEN OBAMA’NIN DİLİYLE KONUŞURSAN…

Baş şöyle devam etti:

“Sen, Türk milletinin yaşadığı büyük acıları es geçip işgalcilere piyon olanların acılarını gündeme getirirsen, sen ‘Ermeniler gücenmesin diye’ sözde dostluk maçında bile Azerbaycan’ın Ay-Yıldızlı bayrağını yasaklarsan, Başbakan; Obama’nın diliyle ‘Zamanı 1915’te donduran büyük travma’ derse, Cumhurbaşkanı; Osmanlı Devletinin mecbur kaldığı ‘tehcir’e ‘Gayri insani sonuçlar’ doğurtursa, elin adamı elbette daha da ileri gider. Nitekim öyle de olmuştur.”

DÜŞMANLAR SIRAYA GİRDİ

Baş “Teslimiyetçi politikalar yüzünden 14 yıllık AKP iktidarları döneminde ne kadar Türk-İslam düşmanı varsa sıraya girmiştir. AKP’li iktidarlar Türk düşmanları tarafından ganimet bilinmiştir. Bunun son örneğinin ise 1. Dünya Savaşı’ndaki müttefikimiz, 3 milyon vatandaşımızın ekonomisine can suyu verdiği  Almanya’nın olması, hayli düşündürücüdür. Bu arada, Alman meclislerinde görev yapan bazı sütü bozukların Ermeni tezini savunmaları ayrıca dikkat çekmiştir.” dedi.

EN GÜR VE NET SES MHP’DEN

“Yine en gür, en net sesi Milliyetçi Hareket ve onun lideri Sayın Devlet Bahçeli vermiştir.” Diyen Baş şu ifadeleri kullandı:

“Kuşkusuz Türkiye için en büyük güvence, Türk milliyetçileri ve onların siyasi karargahı Milliyetçi Hareket Partisi’dir. MHP’ye yönelik fitne yarışı bu yüzdendir. İç ve dış düşmanların bütün hedefi, bu çelikleşmiş iradeyi kırmaktır. Dolayısıyla; Türk milliyetçilerinin her zamankinden daha fazla kenetlenmesi gerektiği açıktır. ‘MHP düşerse Türkiye düşer’ hesabı yapanlara, asla izin vermeyeceğimiz.”

BİN MİSLİYLE İADE EDİYORUZ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, açıklamasını “AKP iktidarı titreyip kendine gelmeli, iktidar sarhoşluğundan uyanmalı, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin uyarılarını dikkate alarak, müfteri Almanya’ya gerekli tepkiyi vermeli ve bütün imkanları kullanarak yaptırımları harekete geçirmelidir. Tarihin en vahşi soykırım siciline sahip Almanya’nın çirkin kararını bu vesileyle şiddetle, nefretle kınıyor, Adanalı hemşehrilerimizle birlikte bin misliyle iade ediyoruz.” sözleriyle bitirdi.

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler