MHP Adana’da 51 yıllık onur!

MHP Adana’da 51 yıllık onur!

MHP’nin 51. kuruluş yıl dönümü dualarla idrak edildi. MHP Adana İl Başkanlığı’nda yapılan ve katılımın çok yüksek olduğu mevlitte, muhteşem Türk milliyetçileri Atatürk ve Türkeş ile şehitler ve gaziler için Kuran tilaveti yapıldı.

mhp-adana-005.jpg

MHP Adana’da 51 yıllık onur!

MHP’nin 51. kuruluş yıl dönümü dualarla idrak edildi. MHP Adana İl Başkanlığı’nda yapılan ve katılımın çok yüksek olduğu mevlitte, muhteşem Türk milliyetçileri Atatürk ve Türkeş ile şehitler ve gaziler için Kuran tilaveti yapıldı.

MHP Adana’da 51 yıllık onur!

Milliyetçi Hareket 51 yaşında!

Bünyamin Avcı: "Milliyetçi Hareket bitmeyen sevdadır!"

– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, Partinin Adana’da kuruluşunun 51. yıl dönümünü düzenlenen mevlit programında dualarla kutladı.

 

mhp-adana-2-011.jpg

SADE PROGRAMA MUHTEŞEM KATILIM

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP’nin 51. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle mevlit programı düzenledi. İl binasına sığmayan bir kalabalığa sahne olan, muhteşem bir katılımla yüksek ilgi gören mevlitte, son günlerde art arda meydana gelen felaketler ve yaşanan acılar sebebiyle sade bir program tercih edildi.

KATILAN İSİMLER

Yapılan programa MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Genel Başkanı Fuat Toygar ve İl Başkanı Sefer Tatlı, il yöneticileri, MHP ilçe başkanları, eski Genel Başkan Yardımcısı Salih Gökçe, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Selçuk Diker, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Alev Ataş, eski il başkanları Yusuf Baş, Sertan Duran ile çok sayıda partili katıldı.

 

varli-008.jpg

BÜNYAMİN AVCI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP’nin varlık sebebini ve mücadele sürecini anlattı “Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Milletinin varlığı, huzuru, birliği, bekası için en ağır sosyal ve siyasi bedeli ödeyen bu Hareket, 5 bin Şehit vermiştir. Esin kaynağı Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan Hareketimiz; Başbuğ’umuz merhum Alparslan Türkeş’ten kutlu emaneti devralan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin bilge liderliğinde kararlılıkla yoluna devam etmektedir.” diye konuştu.

“LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ, HEDEF 2023, LİDER ÜLKE TÜRKİYE"

Avcı, konuşmasını özetle şu sözlerle tamamladı:

“Milliyetçi Hareket; namusumuzdur, onurumuzdur, şerefimizdir, yuvamızdır, siyasi mabedimizdir! Milliyetçi Hareket; Yüce Türk milletine hizmet yolunda bitmeyen, bitmeyecek bir davanın adı, kutlu bir ülkünün bayrağı, kıyamete kadar yaşanacak bir sevdadır. Ne mutlu bu sevdaya tutulanlara, ne mutlu bu sevdayı yaşayan ve yaşatanlara! Liderimiz Devlet BAHÇELİ, hedef 2023, Lider Ülke Türkiye! Ne mutlu Türk’üm diyene!”

MUHARREM VARLI

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, MHP’nin Adana’da kurulmuş olmasının ve Başbuğ Türkeş’in Adana’dan siyasete başlamasının en çok bu bölgede güçlü bir iz bıraktığını anlattı. Varlı “Aradan yarım asır geçmiş olsa da, hâlâ Buşbuğ’umuz merhum Alparslan Türkeş’in hatıralarıyla karşılaşıyoruz. Ziyaret ettiğimiz değerli büyüklerimizden merhum Başbuğ’u dinlemeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“LİDERİMİZE, PARTİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ, KENETLENMELİYİZ"

Adana Milletvekili Muharrem Varlı “Aramızda kıymetli büyüklerimizin bulunması, bunca sene sonra bile davasından, partimizden kopmamış olmaları, Hareketimize güç veriyor, umut veriyor. Bizlere düşen, liderimize, partimize daha çok sahip çıkmak, kenetlenmektir. Bunu ülkemiz için, milletimiz için yapmalıyız. Allah, Sayın Genel Başkanımızı başımızdan eksik etmesin, bizleri liderimize, davamıza layık eylesin." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Cumhuriyetin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Kurucu Lideri Alparslan Türkeş, şehitler ve gaziler için Kuran tilaveti gerçekleştirildi, yapılan dualarla ruhları şad edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler