MHP Adana'da üç ilçede kongre yaptı..

MHP Adana'da üç ilçede kongre yaptı..

MHP Adana’da Seyhan, Yüreğir ve Kozan ilçelerinde 13. Olağan Kongrelerini tamamladı.

mhp-adana.jpg

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kongrelere mesaj gönderdi.

Devlet Bahçeli:

Nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür!

Bünyamin Avcı:

Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde birlik ve beraberlik içinde aşamayacağız hiçbir engel yoktur.

Muharrem Varlı:

Kongreler gelir geçer, önemli olan ülkemiz adına MHP’nin geleceğidir, gelecekte elde edeceğimiz başarılardır.

Seyhan’da Baha Bener, Yüreğir’de Yıldıray Şener, Kozan’da Nihat Atlı güven tazelediler.

– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür.” dedi.

yuregir.jpg

Bahçeli’den Kongrelere Mesaj

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Adana’da gerçekleştirilen MHP Seyhan, Yüreğir ve Kozan 13. Olağan İlçe Kongrelerine mesaj gönderdi. Kongrelerde Divan Başkanlarınca okunan mesajda Bahçeli, “Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür. Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır. Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir.” ifadesini kullandı.

“Kazanan Türkiye Olduktan Sonra Kaybetmek Bizim İçin Şerefli Bir Sonuçtur”

Bahçeli, şöyle devam etti:

“İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket öylesine müşfik ve muhterem bir gönüle haizdir ki, kazanan Türkiye ve Türklük olduktan sonra kaybetmek bile bizim için şerefli bir sonuçtur.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongrelerde okunan mesajı ayakta alkışlandı.

muharrem-varli.jpg

Üç İlçede Kongreler Tamamlandı

MHP Adana’da Seyhan, Yüreğir ve Kozan ilçelerinde 13. Olağan Kongrelerini tamamlandı. Üç ilçede de mevcut başkanların tek aday olarak katıldıkları kongrelerde tek liste çıkarıldı. Divan Başkanlığı’nı Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın yaptığı MHP Seyhan İlçe Kongresinde mevcut Başkan Baha Murat Bener, Divan Başkanlığı’nı MYK Üyesi Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy’un yaptığı MHP Yüreğir İlçe Kongresinde mevcut başkan Yıldıray Şener, Divan Başkanlığı’nı MYK Üyesi Uğur Öztürk’ün yaptığı MHP Kozan İlçe Kongresinde ise mevcut başkan Nihat Atlı yeniden ‘İlçe Başkanı’ seçildiler.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, yaptıkları konuşmalarda, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptılar.

b-avci.jpg

Bünyamin Avcı Hedef Büyüttü

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Seyhan İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada “Çıkardığımız derslerle, kazandığımız tecrübelerle Adana’da yeni bir sayfa açıyoruz. Sizlerden, halkımızdan, üç hilale gönül vermiş değerli mensuplarımızdan aldığımız güçle hep birlikte Milliyetçi Hareket’in bayrağını Adana’da burçlara dikeceğiz inşallah. Sizlere güveniyoruz, sizler de bize güvenin. Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde birlik ve beraberlik içinde aşamayacağız hiçbir engel yoktur.” diye konuştu.

Muharrem Varlı’dan “Samimiyet” Vurgusu

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, her şart altında MHP’nin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yanında olmanın, savunmanın önemine vurgu yaptı. Varlı “Dün nasıl samimiyetle sarıldıysak davamıza, bugün de, Allah nasip ederse yarın da yolumuza aynı samimiyetle devam etmemiz lazım. Partimize, Sayın Genel Başkanımıza sahip çıkmamız, destek olmamız lazım. Kongreler gelir geçer, önemli olan ülkemiz adına MHP’nin geleceğidir, gelecekte elde edeceğimiz başarılardır.” şeklinde konuştu.

MHP’nin Adana’daki 13. Olağan Kongreleri 23 Ağustos Pazar günü Çukurova, Sarıçam ve Ceyhan’da devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler