MHP Çukurova'da Yeni Başkan Sertan Duran

MHP Çukurova'da Yeni Başkan Sertan Duran

İl Başkanı İzgioğlu, Görev Yetki Belgesini Verdiği Duran'ın Ve Yeni Yönetimin Başarılı Olacağına İnandığını BelirttiMilliyetçi Hareket Partisi...

İl Başkanı İzgioğlu, Görev Yetki Belgesini Verdiği Duran'ın Ve Yeni Yönetimin Başarılı Olacağına İnandığını Belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Başkanlığına Sertan Duran atandı.

En son yapılan yerel seçimlerin ardından bir süredir boş tutulan MHP Çukurova İlçe Başkanlığı görevine Sertan Duran getirildi. Görevlendirme nedeniyle ilçe başkanlığında düzenlenen törende MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu yetki belgesini Sertan Duran'a verdi. İzgioğlu yaptığı konuşmada, MHP Genel Merkezince Türkiye genelinde 40 ilçede yeni yönetim oluşturulması cihetine gidildiğini, bunlardan birinin de Çukurova olduğunu, bir süredir boş tutulan ilçe başkanlığı görevine ise Sertan Duran'ın atandığını bildirdi. Duran'la birlikte 60 kişiden oluşan yönetim kurulunun da oluşturulduğunu kaydeden İzgioğlu, "Sertan Duran, partimizin değişik kademelerinde görev yapmış, hizmet etmiş bir arkadaşımızdır. İnşallah bundan sonra da partimize katkıları daha fazla olacaktır. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Çok önemli bir seçim.  Burada elde ettiğimiz sonuçların yeni yönetimle birlikte daha da iyi noktalara geleceğine inanıyorum. Bu vesileyle kendisine ve yönetim kurulunda görev üstlenen değerli arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum; hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Sertan Duran da, çocukluğundan beri ülkücü hareketin içinde olduğunu belirterek, üstlenmiş olduğu görev nedeniyle büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Ramazan ayında alınan görevin ayrıca anlamlı ve gurur verici olduğunu söyleyen Duran, "Ankara'nın Çankaya'sı ne ise Adana'nın Çukurova'sı da o. Eğitime öncelik veren teşkilatlanma anlayışımızla çalışacağız. Önümüzde duran Cumhurbaşkanlığı seçiminde en iyi sonucu almanın mücadelesini vereceğiz." diye konuştu.

Törende MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu da hazır bulundu.

MHP Çukurova İlçe Teşkilatında İbrahim Kara?nın istifasıyla ilçe başkanlığı görevine atama yapılmamış, boş tutulmuş ve yerel seçim süreci olması nedeniyle MHP İl Sekreteri İlhan Pehlivan aynı ilçede ?Seçim Komite Başkanı? olarak görev üstlenmişti.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler