MHP İl Başkanı Avcı: “Devlet Bahçeli ve MHP, Türk Milleti’nin kendisidir”

MHP İl Başkanı Avcı: “Devlet Bahçeli ve MHP, Türk Milleti’nin kendisidir”

Avcı: Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve liderlik ettiği Ülkücü-Milliyetçi Hareket, Türk Milleti’nin sinesinden doğmuştur ve milletin kendisidir

mhp-adana-2.jpg

MHP Genel Merkezinin başlattığı “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programında Adana’da planlanan çalışmalar İl Başkanı Bünyamin Avcı başkanlığında yapılan MHP Adana İl Yönetim Kurulu toplantısında istişare edildi.

Toplantıya MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Türkav Adana Şube Başkanı Ayhan Arzuman da katıldı.

“MHP, Türk Milleti’nin değerlerini, milli çıkarlarını temsil ve müdafaa etmektedir”

“Vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde daima yanındayız”

Avcı’dan “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” istişare toplantısı…

mhp-adana-1.jpg

– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Milliyetçi Hareket; Türk Milleti’nin değerlerini, milli çıkarlarını temsil ve müdafaa ederken, vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde de daima yanında olmayı görev bilmiştir.” dedi.

Avcı’dan istişare toplantısı…

MHP Genel Merkezince başlatılan “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı kapsamında Adana’da yapılacak çalışmalar geniş katılımlı il yönetim kurulu toplantısında istişare edildi. Toplantıya İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Türkav Adana Şube Başkanı Ayhan Arzuman da katıldı.

“Her kesime ulaştırmak istiyoruz”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Partimizin başlatmış olduğu “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programında Genel Merkezimizce görevlendirilecek değerli misafirlerimizi Adana’da her kesime ulaştırmak istiyoruz. İşçimizle, esnafımızla, çiftçimizle, şehit ailelerimiz, basınımız, muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle buluşturacağımız kıymetli temsilcilerimiz, vatandaşımızı dinleyecek; MHP’nin meselelere bakışını, önerilerini aktaracaklar.” dedi.

“Yeni bir ivme kazandıracaktır”

Başkan Avcı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve liderlik ettiği Ülkücü-Milliyetçi Hareket, Türk Milleti’nin sinesinden doğmuştur ve milletin kendisidir. Milliyetçi Hareket, Türk Milleti’nin değerlerini, milli çıkarlarını temsil ve müdafaa ederken, vatandaşımızın iyi ve kötü günlerinde de daima yanında olmayı görev bilmiştir. Sürekli halkımızın içinde olan teşkilatlarımızın yanında genel merkezimizin planladığı bu gezi ve ziyaretler de, vatandaşlarımızla ilişkilerimizde yeni bir ivme kazandıracaktır.” ifadesini kullandı.

Varlı ve Öztürk bilgi verdiler

MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MYK Üyesi Uğur Öztürk, katıldıkları diğer illerdeki çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. İl Yönetim Kurulu Üyeleri de görüş ve önerilerini paylaştılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler