Milletvekili Varlı: “Mersin mitingi tarihi bir gün olacak”

Milletvekili Varlı: “Mersin mitingi tarihi bir gün olacak”

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle 18 Aralık Pazar günü Mersin’de Millet Bahçesi yanında düzenlenecek olan mitinge tüm vatandaşların davetli olduğunu bildirdi.

“Bu toprakların bağrından çıkmış, içimizden biri olan, her zaman ve her şartta daima ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, gerçek bir devlet adamı sıfatını hakkıyla taşıyan Sayın Genel Başkanımıza Adanalı, Osmaniyeli, Hataylı, Mersinli; özetle Çukurova iklimini birlikte soluduğumuz tüm hemşehrilerimiz, tüm vatan evladı sahip çıkacak, bağrına basacaktır.

Muharrem Varlı’dan Mersin mitingine davet!

“Mersin mitingi tarihi bir gün olacak”

Adana’da Bahçeli heyecanı!..

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle 18 Aralık Pazar günü Mersin’de düzenlenecek olan miting için tüm vatandaşlara davette bulundu.

“Tarihi bir gün olacak”

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla 18 Aralık Pazar günü Mersin’de düzenlenecek mitingin tarihi bir gün olacağını söyledi. Varlı yaptığı açıklamada “Ömrünü Türk milletine adayan, birliğimiz, dirliğimiz için, Türkiye Cumhuriyeti’nin daha güçlü hale gelmesi için mücadele eden Türkmenbeyimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi Mersin’de ağırlayacak olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

“Bu toprakların bağrından çıkmış, içimizden biri…”

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı devamla şunları söyledi:

“Bu toprakların bağrından çıkmış, içimizden biri olan, her zaman ve her şartta daima ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, gerçek bir devlet adamı sıfatını hakkıyla taşıyan Sayın Genel Başkanımıza inanıyorum ki Adanalı, Osmaniyeli, Hataylı, Mersinli; özetle Çukurova iklimini birlikte soluduğumuz tüm hemşehrilerimiz, tüm vatan evladı sahip çıkacak, bağrına basacaktır. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi, tüm vatandaşlarımızı Pazar günü Mersin’de yapılacak olan mitinge katılmaya, coşkuyu, sevinci, gururu birlikte yaşamaya davet ediyorum.”

Bahçeli, dokuzuncu mitingini Mersin’de yapacak

Daha önce sekiz bölgesel açık hava toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dokuzuncu mitingi Mersin’de gerçekleştirecek. “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı miting Mersin’de Millet Bahçesi yanında düzenlenecek ve saat 15.00’da başlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler