Muharrem Varlı’dan Bünyamin Avcı’ya Ziyaret..

Muharrem Varlı’dan Bünyamin Avcı’ya Ziyaret..

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya yaptığı ziyarette önemli mesajlar verildi. 

mhp-adana-1.jpg

Avcı: Adana’da 4 milletvekili kazanma potansiyelimiz, 3 milletvekili çıkarma gücümüz var. 2023 seçimlerine kadar bu teveccühü artırma hedefindeyiz ve kaybettiğimiz tüm kaleleri geri kazanacağız.

Varlı: Sayın Bilge Liderimizin 1992’de bir vizyon olarak ortaya koydukları ‘Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ hayali ete kemiğe bürünüyor. Çok değil, iki yıl sonra Cumhuriyetimizin 100. yılında bambaşka bir Türkiye göreceğiz.

MHP Adana harekete geçti!

MHP Adana hedef büyüttü!

"Giderler gelire dönüşecek, halkın refahı artacak!"

"MHP yeni bir dönemin kapısını aralıyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Adana’da 4 milletvekili kazanma potansiyelimiz, 3 milletvekili çıkarma gücümüz var” mesajı verirken, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı “Çok değil, iki yıl sonra Cumhuriyetimizin 100. yılında bambaşka bir Türkiye göreceğiz.” dedi. 

Muharrem Varlı’dan Bünyamin Avcı’ya Ziyaret…

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret etti. Ziyarette ülke ve yerel gündem üzerinde yapılan değerlendirmelerin yanı sıra teşkilat çalışmaları da istişare edildi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, pandemide normalleşme takvimiyle birlikte saha çalışmalarına daha fazla ağırlık verdiklerini anlatırken, Partiye artan destek konusunda yapılan tespitlere atıfta bulundu. 

“Kaybettiğimiz Kaleleri Geri Alacağız”

Avcı “Teşkilatlarımızla,Ülkü Ocaklarımızla, belediyelerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, MYK üyelerimizle, milletvekillerimizle ve partimizin tüm mensuplarıyla biz büyük bir aileyiz. Her türlü fitneye, fesada kulak tıkadık, sadece önümüze bakıyor ve çalışıyoruz. Bu güçlü beraberliğin meyvelerini almaya başladık. Her geçen gün Adana’da daha da güçleniyoruz. Halkımızın desteğini somut olarak hissediyoruz. Adana’da 4 milletvekili kazanma potansiyelimiz, 3 milletvekili çıkarma gücümüz var. 2023 seçimlerine kadar bu teveccühü artırma hedefindeyiz ve kaybettiğimiz tüm kaleleri geri kazanacağız.” şeklinde konuştu. 

Varlı: Hiç Kimse Umutsuzluğa Kapılmasın

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliklerinde hayata geçirilen Cumhur İttifakıyla Türkiye’nin güçlenerek yoluna devam ettiğini belirtti. Varlı “Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Evet, ekonomide şikâyetler var ama Türkiye pek çok ülke ekonomisini krize sokan pandemi belasından sapasağlam çıkabilen nadir ülkelerden biri konumunda. Neye rağmen? Karabağ savaşına, Doğu Akdeniz’deki milli mücadeleye, tarihi haklarımızın korunması için Libya’nın bütünlüğüne verdiğimiz güçlü desteğe rağmen. Kararlı ve kapsamlı terörle mücadeleye, küresel emperyalizmin siyasi, iktisadi kuşatmalarına rağmen.” ifadesini kullandı. 

“MHP Gücüne Güç Katan Bir Dönemin Kapısını Aralıyor”

Bazı sektörlerde hissedilen olumsuz tablonun mutlaka geride kalacağını, Türkiye’nin hızlı bir toparlanma sürecine gireceğini söyleyen Muharrem Varlı “Bugüne kadar terörle mücadele maliyeti yaklaşık 1 trilyon Dolar. Enerjiye yılda 50 milyar dolar ödüyoruz. Bu kararlılıkla terörün inşallah kökü kazınacak. Karadeniz’de bulduğumuz ve yıllarca ihtiyacımızı karşılayacak doğalgaz rezervi 2023’de enerjiye dönüşecek. Hep ithalatçı olduğumuz savunma alanında bugün Türkiye İHA’lar, tanklar, radarlar, yüksek teknoloji ürünleri ihraç ediyor. Yani giderler gelire dönüşecek, vatandaşa ise refah olarak yansıyacak. Sayın Bilge Liderimizin 1992’de bir vizyon olarak ortaya koydukları ‘Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ hayali ete kemiğe bürünüyor. Çok değil, iki yıl sonra Cumhuriyetimizin 100. yılında bambaşka bir Türkiye göreceğiz. Bu durum, Cumhur İttifakı’na da ivme kazandıracak. İl Başkanımızın da dediği gibi Milliyetçi Hareket gücüne güç katan yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe ulaşamayacağımız hedef yok.” dedi. 

Ziyarette İl Divan Kurulu Üyeleri Hüseyin Zorba, İlyas Kaya, Mükremin Kara, Oğuz Memiş, Şevki Kaya, Burhan Kızıl, Mahmut Çakıcı; MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ da hazır bulundu.  

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler