Otantik Safir Concept Gümüş ve Bijuteri Adana’da hizmete girdi…

Otantik Safir Concept Gümüş ve Bijuteri Adana’da hizmete girdi…

  İşyerinin açılışını yapan CHP’li Türkmen;“Ülke ve Adana ekonomisine katkı koyan her insan başımızın tacıdır” dedi. Kadın...

 

 

İşyerinin açılışını yapan CHP’li Türkmen;

“Ülke ve Adana ekonomisine katkı koyan her insan başımızın tacıdır” dedi.

 

Kadın ve erkek aksesuarlarının yer aldığı ve kendi tasarımları ile üretim yapan Otantik Safir Concept Gümüş ve Bijuteri Adana’da hizmete girdi. Vali Yolu Caddesi 63002 Sokak Turhan Cemal Uğurla Apartmanında yer alan Otantik Safir’in açılışını TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen yaptı.

 

Açılışta yaptığı konuşmada; Adana’nın işsizlik konusunda başı çeken illerden biri olduğunu ifade eden Türkmen, “Adananın işsizlik oranı Türkiye ortalamasından yüksektir. İşte tam da bu nedenle girişimci olan, ülke ve Adana ekonomisine katkı koyan her insan başımızın tacıdır. Bu insanların başarısı için elimizden gelen her türlü katkıyı koymak zorundayız” dedi

 

Otantik Safir’in sahipleri Dilek ve Yeliz Güngör ile eşleri Selahattin ve Selami kardeşlerin, ürünlerini kendilerinin tasarladığına dikkat çeken Türkmen, “bu da kadın yaratıcılığının en güzel örneklerinden biridir. Tüm Adanalıları bu üreten çalışan iki kadına destek olmaya çağırıyorum” diye konuştu.

 

Otantik Safir’in sahipleri Dilek ve Yeliz Güngör de şunları söylediler:

 

“Sayın vekilimiz Av. Elif Doğan Türkmen, bizim rol model olarak örnek aldığımız ve kadın olarak başarıları ile gurur duyduğumuz ve her zaman Adana’yı başarı ile temsil eden bir kadın. Milletvekili olmadan önce gerek uzun yıllar hukukçu kimliği ile Adana’ya hizmeti ve gerek STK’larda yaptığı çalışmalar ile tüm Adananın gurur duyduğu bir insan. Kendisinin İSKAD Başkanı olarak yürüttüğü projeler ile dünya uygulama birinciliği aldığını hepimiz biliyoruz.

 

Tüm bu çalışmaları nedeniyle farklı platformlarda Adana’da 2 kez yılın kadını seçilmiştir. Bu başarılarını TBMM’de de devam ettirdiğini ve bizi hakkı ile temsil ettiğini görüp diyoruz ki ‘iyi ki seni seçmişiz’ Bu nedenle tüm birikimlerimiz ile açtığımız bu işyerini milletvekilimiz Av. Elif doğan Türkmen’in açmasını istedik O da sağ olsun bizi kırmadı ve geldi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz”

           

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler