Özel Sporcu Zafer Çelik Türkiye Birincisi Oldu

Özel Sporcu Zafer Çelik Türkiye Birincisi Oldu

  Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, özel sporcuların başarısında okul yöneticilerinin çabalarının inkar edilemeyeceğini...

 

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, özel sporcuların başarısında okul yöneticilerinin çabalarının inkar edilemeyeceğini söyledi.

Ataşbak,3-4 Nisan tarihlerinde Kırıkkale ilinde gerçekleştirilen "Okullararası Özel Sporcular Yıldızlar Atletizm Türkiye  Şampiyonası'nda güçlü rakiplerine rağmen 1500 metrede Türkiye birincisi olan Zafer Çelik ile Evliya Çelebi Ortaokul Müdürü Abdulmutalim Şefkatli ,Beden Eğitim Öğretmeni Erhan Karakılçık'ı makamında kabul ederek, yapılan müsabaka hakkında bilgi aldı.

Özel sporcu Zafer Çelik'in, kısa bir sürede bu başarıyı elde etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ataşbak, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Özel sporculara her zaman pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Okul yöneticileri de yetenekli özel sporcuları tespit ederek, uygun spor dallarında eğitip yarışmalara hazırlaması gerekmektedir. Tabi ki bu tür özel sporcuları tespitinde Beden Eğitim öğretmenlerine önemli görevler düşmektedir. Gençlerin eğitiminin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle özel sporcular için rehabilitasyon olan sporu iyi değerlendirmek gerekir.”

Yarışmada Türkiye birincisi olan Zafer Çelik'in eğitimiyle de yakından ilgilenen Ataşbak, “Özel sporcuların başarısında okul yöneticilerin çabalarını inkar edemeyiz.  Bu bağlamda bu başarıda emeği bulunan Evliya Çelebi Ortaokulu Müdürü Abdulmutalim Şefkatli ve büyük fedakarlıklar içinde sporcumuzu çalıştıran beden eğitim öğretmenimiz Erkan Karakılçık'ı tebrik  ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ŞEFKATLİ:-“ZAFER’İN EN KISA SÜREDE MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILACAĞINA İNANIYORUM”-

Evliye Çelebi Ortaokulu Müdürü Şefkatli, öğrencileri kendi evladı gibi gördüğünü belirterek "Türkiye birincisi olan Zafer Çelik’in en kısa sürede milli takıma çağrılacağına inanıyorum. Bu sporcumuzun yetişmesinde büyük katkısı olan beden eğitim öğretmenimiz Erhan Karakılçık ve sporcumuzun ailesini tebrik ediyorum. Ayrıca desteklerinden dolayı  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a  ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ayrıca ziyaret sırasında Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi ve Sarıçam Spor Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Alper Tekalp'da hazır bulundu.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler