CANLI - Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı Devir Teslim Töreni Başladı

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı tarafından bir otelde salonunda gerçekleştirilen devir teslim töreni ile Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir görevine başladı.

img-1775.jpeg

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı tarafından bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen devir teslim töreni ile yeni İl Başkanı Özkut Özdemir, görevi önceki il başkanı Selahattin Baysal'dan devraldı.

adana-il-baskani-ozkut-ozdemir.jpg

Törene partililer, basın mensupları ve çok sayıda davetlinin yanı sıra Yeniden Refah Partili Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı programın açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı görevine atanan Özkut Özdemir yaptı.

img-1776.jpeg

"İktidarlar Adana'ya gerekli desteği vermemiştir..."

Başkan Özkut Özdemir, “İl başkanlığı görevini bugüne kadar sürdüren Selahattin Baysal’a ve seçimlerde vekaleten bu görevi sürdüren Hasan Arık başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum…”dedi.

Adana'nın Türkiye'nin en büyük ve en dinamik şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Özdemir, "Ancak, iktidarın Adana’ya yeterli şekilde destek vermemesi ve yatırım yapmaması nedeniyle başta demografi sorunlar ve işsizlik olmak üzere birçok sorunla da karşı karşıyadır. Bizler, Yeniden Refah Partisi olarak Adana'nın sorunlarını ve ihtiyaçlarını dikkate alarak çözüm odaklı bir siyaset anlayışı benimseyeceğiz. Şehrimizin ekonomik kalkınması, istihdamın artması ve sosyal hizmetlerin ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi için çalışacağız. Ayrıca, Adana'nın kültürel mirasını koruyacak ve şehrin sosyal dokusunu güçlendirecek projeleri hayata geçireceğiz," dedi.

Toplantı devam ediyor..,

Kaynak:Adanapost

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.