Ramazan Atıl Anadolu Lisesi 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılını Yine Başarıyla Bitirdi

Ramazan Atıl Anadolu Lisesi 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılını Yine Başarıyla Bitirdi
Covid 19 Pandemisi nedeniyle 16 Mart 2020’den 19 Haziran 2020'ye kadar uzaktan eğitim veren Ramazan Atıl Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet İnan 2019 - 2020 eğitim öğretim yılını değerlendirdi.

atil.jpg

Covid 19 Pandemisi nedeniyle 16 Mart 2020’den 19 Haziran 2020'ye kadar uzaktan eğitim veren Ramazan Atıl Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet İnan 2019 - 2020 eğitim öğretim yılını değerlendirdi. Pandeminin olumsuz koşullarını öğrencileri için nasıl olumlu sonuçlara dönüştürdüklerini anlattı.

Ramazan Atıl Anadolu Lisesi eğitim - öğretimi farklı birçok alanda yaptığı çalışmalar ile destekleyen örnek okullar arasında. Okulumuzda birçok yurt içi ve yurt dışı sosyal çalışmalar mevcut. İki tane Erasmus projemiz var. Bunlardan Mülteci Entegrasyonunu hedefleyen "Together in Europe" Erasmus projesi okulumuzun koordinatörlüğünde yürütülüyor. Bu yıl kabul edilen  "I am happy with myself" ise cinsiyet eşitliği temasını barındırıyor. Kasım ayında Romanya, Belçika, Litvanya ve Almanya'dan öğrenci ve öğretmenleri okulumuzda ağırlamanın gururunu yaşadık. Adana İl Ticaret Müdürlüğü'nün de desteği ile 8 farklı Kadın Kooperatifi tanıdık ve onlarla ortak çalışmalar yaptık.

Pandemi döneminde ise Online çalışmalar hız kazandı. Almanya'nın bu yıl 67.sini düzenlediği Avrupa yarışmasında öğrencilerimiz "My dear Weather" isimli çevre projesi ile ödüle layık görüldüler.

erasmus.jpg

12. sınıf öğrencimiz Sude Erdil yüzümüzü ağartan başka bir projeye imza attı. Pandemi döneminde Online psikolojik destek teması ile oluşturduğu sosyal girişimcilik projesi ile Okan üniversitesinden %100 burs kazandı.

Bu başarılara rehberlik eden Proje koordinatörümüz Sebla Döner başta olmak üzere, proje ekibi Erim Uluğ, Sedef Bal ve Gülşen Kaya Gümüş'e teşekkür ederim.

Eğitimin bir okul binasından ibaret olmadığını ifade eden Ahmet İnan, bu zorlu süreçte alınan başarıların bunun kanıtı olduğunu söyleyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.