Selami Kaytancı ​​​​​​: Derin Analiz…

Selami Kaytancı ​​​​​​: Derin Analiz…

"Ama işte o İslam beldelerinde, belki binlerce, belki milyonlarca insan, gece gündüz, Fetih Suresi okuyup gözyaşları içinde, avuçlarını semaya kaldırarak ya da secdede Allah’a yalvarıp niyaz ederek, Ak Parti ve Erdoğan’ın zaferi için dua ettiler!.."

Selami Kaytancı ​​​​​​: Derin Analiz…

Derin Analiz…

“Bin TL. veren CHP’li ve İYİ Parti’lilere, neden partilerinin ve liderleri Kemal Kılıçtaroğlu, Muharrem İnce ve Meral Akşener’in seçim kazanamadığını, kazanamayacağını ve neden hep AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın kazandığını, kazanacağını açıklayacağım!..” demiştim Facebook hesabımda. Benim ironi yaptığımı düşünen takipçilerim de genellikle bu capsımın altına bir gülücük kondurmuşlardı.

Oysa, her ne kadar bu sözümün altında bir ironi gizli olsa da, ben gayet ciddi idim. Hem de çok ucuz bir fiyata kendilerine derin bir sırrı ifşa edecektim. Şimdiye kadar ne ciddi bir alıcı çıktı, ne de benim ciddiyetimi anlayan!.. Ama inşallah bu yazıyı sonuna kadar ciddiyetle okuyup düşünenler (beyni olanlar!..) bu derin sırra vakıf olacaklar!..

Çevremde, hasta CHP’li olan ya da CHP’li iken kendi partisinden ve liderinden ümidini kesmiş, bu sefer İYİ Parti’ye oyunu vermiş birkaç kişiye bu teklifimi ilettim. “Siz neden CHP’nin ve Kılıçtaroğlu’nun, Muharrem İnce’nin, Meral Akşener’in seçim kazanamadığını, kazanamayacağını, neden hep Tayyip’in kazandığını, kazanacağını, buradaki derin sırrın ne olduğunu biliyor musunuz?!..” diye sordum. Moralleri sıfırın altında seyreden ve yüzlerinden düşen bin parça olan, seçimden bu yana kahveye bile gidememiş bu vatandaşlar, “Bırak yahu bizimle dalga geçmeyi!..” deyip bana ve soruma iltifat etmediler!..

O zaman siz, sonsuza kadar bu derin sırrı anlayamayacak ve her seçim sonrası hüsrana uğrayan, suratı moraranlardan, kahveye bile gitmeye yüzü olmayanlardan olmaya devam edeceksiniz demektir. Ben, kafatasının içinde saman değil, beyin taşıyanlara bu derin sırrı anlatacağım!..

Siz, dünyanın dört bir yanında, bir buçuk milyarlık İslam dünyasında, Müslüman diyarlarında, gece yarısı derin uykusundan kalkıp iki rekat teheccüd namazı kılıp ardından Fetih Suresi’ni okuyup alnını secdeye koyarak gözyaşı ile Allah’a yalvarıp CHP’nin veya İYİ Parti’nin zaferi için, Kılıçtaroğlu, Muharrem İnce, İsmet İnönü veya Meral Akşener’in zaferi için dua eden, niyazda bulunan bir mü’min kul duydunuz, gördünüz mü hiç?!..

Gülümsediniz, çarpıldınız, kafanızı salladınız değil mi?!.. Haydi diyelim ki Türkiye’de, kimin ve neyin peşinden gittiğinden, kimlerin pis ve alçak emellerine hizmet ettiğinden habersiz birkaç şaşkın ve gafil, gündüz kıldığı bir namazın peşinden avucunu açıp dua etmiştir. Ama siz, Bosna Hersek’te, Balkanlar’da, Kabe’de, Mescid-i Nebevi’de, Filistin’de Mescid-i Aksa’da, Afganistan, Pakistan, Katar, Endonezya, Malezya, Suriye, Somali, Libya, Tunus… ismini buraya sığdıramayacağımız dünyanın dört bir yanındaki İslam beldelerinde, bu partiler ve bunların liderleri için gece tatlı uykusundan kalkıp teheccüd kılıp gözyaşı ile Allah’a yalvaran bir tek Allah kulu gösterebilir misiniz?!.. Asla!..

Ama işte o İslam beldelerinde, belki binlerce, belki milyonlarca insan, gece gündüz, Fetih Suresi okuyup gözyaşları içinde, avuçlarını semaya kaldırarak ya da secdede Allah’a yalvarıp niyaz ederek, Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi için dua ettiler!..

Sizler seçim gecesi, akşamdan kalma sarhoş kafanızla derin uykunuzda fosur fosur uyurken, dünyanın dört bir yanındaki nurânî yüzlü sâlih mü’minler, tatlı uykularından kalkıp namaz kılıp avuç açıp gözyaşı ile Allah’a niyazda bulunuyorlardı. Bosnalı Saliha teyze, Somali’li Yusuf, Afganistan’lı Mirza, Kabe’de Mustafa, Mescid-i Aksa’da Süleyman, Pakistan’da Muhammed, Irak’ta Ali, Suriye’de Tâhâ, Cezayir’de Yasin, Tunus’ta Furkan, Mısır’da Muhammed Salah… “Allah’ım, Türk ordusu ve onun başkumandanı Recep Tayyip Erdoğan, ezanlarla müeyyed namını yüceltecek İslam’ın son ordusudurlar; sen onlara yardım et, onları muzaffer et ki, İslam’ın sancağı düşmesin, ezanlar susmasın, namus ve iffetler pâyimâl olmasın!.. “ diye gözyaşları içinde dua ediyorlardı.

Adana İmam Hatip Lisesi’nin dördüncü sınıfında okurken, Arapça hocamız, saygıdeğer insan Abid Okuyan hocamız, Afganistan’lı hemşerisi bir alimi okulumuza vaaz vermesi için getirmişti. Okulun mescidinde, o âlim zatın anlattığı bir şey, elli yıldır unutmadığım, hep tefekkür ettiğim bir şeydir. Demişti ki o âlim zat:

“Köpekler, yılda en az beş on yavru doğurur; koyunlar ise, en fazla iki yavru doğurur!.. Koyunların milyonlarcası, her gün, her yıl insanların gıda ihtiyacı için kesilir. Kurban bayramlarında kesilen koyunun haddi hesabı yoktur. Buna rağmen, köpeklerin soyu, nesli hiç artmaz; ama her yerde koyun sürülerine rastlarsınız. Bunun derin sırrı nedir acep?!.. Çünkü köpekler sabaha kadar tin tin gezerler, ona buna havlayıp rahatsız ederler, sabah olunca esneyerek uyumaya başlarlar. İnsanlar köpeklerin ne etinden ne sütünden ne de derisinden veya başka şeyinden faydalanmazlar. Oysa koyunlar, akşam olunca uyur, sabah namazı kalkıp otlanmaya gider ve insanlara bin bir fayda sağlarlar. Allah, insanlara bin bir faydası olan bu mübarek hayvanın soyunu, neslini kalabalık ve bereketli kılmış; buna karşılık insana hemen hemen hiç faydası olmayan köpeğin neslini ebter, kesik kılmıştır!..”

İşte işin derin sırrı!..

Allah, insana faydası olanın neslini bereketli kılmıştır; buna karşılık, insana faydası olmayan mahlukatın neslini de “ebter”, yani kesik, bereketsiz kılmıştır!..

“İnsan, vatandaş, sadece devlet ve devletlular için, onlara hizmet için vardır!..” anlayışına, felsefesine sahip CHP’ye karşılık, “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın; devletin başındakiler, vatandaşın efendisi değil, hizmetkârıdır!..” anlayışı ve felsefesi ile yola çıkan Ak Parti ve onun kaptanı Recep Tayyip Erdoğan’ın neslini, taraftarını Allah bereketli ve kalabalık etmiştir.

Ben yıllar önce, “Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın tek rakibi, yine kendisidir; halkın ve Hakk’ın rızasını almaya devam ettikleri sürece, karşılarında duracak hiçbir rakip yoktur!..” demiştim, şimdi yine aynı tezimi savunuyorum.

Sağlık alanında, konut sektöründe, ulaşım alanında yaptıkları inanılmaz işler, Türk insanının büyük takdirini kazanmış, dualarını almıştır. Bu güne kadar CHP, bir Binali Yıldırım, bir Recep Akdağ çıkaramamıştır. Bunların benzerlerini bırakın, Çin malı bir taklidini, müsveddesini bile çıkaramamıştır!..

Dininin, imanının, inancının düşmanı gördüğü CHP, bu milletin, bu ümmetin hep lânetini, beddualarını almıştır. Ezanını, Kur’an’ını yasaklayan, camilerini yıkan, ahıra dönüştüren; inancını yaşamak isteyen baş örtülü kızlarını üniversite kapılarından gözyaşları içinde geri çevirip beddualarını, lanetlerini alan; inandığı gibi yaşamak isteyen insanlara 163. Madde zulmü yaşatıp zindanlarda çürüten, hiçbir hizmet götürmediği belediyelerini Ali Baba’nın çiftliğine dönüştürüp soygun ve talan, rüşvet ve irtikap merkezleri haline getiren CHP, adı kıtlık, yokluk ve kuyruklarla anılan CHP, aldığı beddua ve lanetlerle, “ebter” olmuş, soyu, nesli kesik, bereketsiz bir parti olmuştur!..

Bu haliyle CHP, sittin sene geçse, asla seçim kazanamaz, kazanamayacaktır!.. Soyu, nesli ebter olmaya, bereketsiz ve kesik olmaya devam edecektir!.. CHP’den hiçbir farkı olmayan, bu milletin ikbaline, istikbaline, istiklaline düşman alçak FETÖ’nün kurdurduğu bir parti olduğu, sağır sultanın bile malumu olan adı “İYİ”, ama kendisi ebter parti ve onun lideri de asla muzaffer ve muvaffak olamayacak, nesilleri, oyları bereketli olmayacak, tarihten silinip gideceklerdir!.. Hep yenilmeye, morarmaya mahkum olacaklardır!..

Daha düne kadar, “Kürt” olduğunu söyleyemeyen, korkan, çekinen; ana dili ile konuşamayan, konuşturulmayan, yazıp çizemeyen, şarkı türkü, ağıt söyleyemeyen, konuştuğunda, söylediğinde de ağzına necaset sürülen, hapislerde çürütülen; ama art niyetli olmayan, inançlı, Müslüman Kürt insanı da Recep Tayyip Erdoğan’a duacıdır!.. O kanaldan Türkiye’yi bölmeye, parçalamaya, birlik ve dirliğini bozmaya yeltenenler de Recep Tayyip Erdoğan’ın saf ve temiz düşünceleri, halis niyeti karşısında yenilmeye mahkumdurlar.

Türkiye’yi bu kanaldan bölme, parçalama, ABD, İsrail ve AB emellerine peşkeş çekme niyetindeki sefiller sürüsü bir partiyi, her evden bir oy HDP’ye diyerek meclise taşıyıp “Suriyelilere devlet şu kadar milyon maaş veriyor!..” yalanıyla insanları uyutup 67 tane teröriste ömür boyu bu milletin rızkından maaş bağlatan CHP, asla iflah olmayacak, bu milletin lânetini, bedduasını almaya ve nesli ebter olanlardan, soyu bereketsiz olanlardan olmaya devam edecektir!..

Geldik yazının sonuna!.. BU YAZIYI OKUYAN AKIL, İDRAK SAHİPLERİ; KAFATASLARINDA BEYİN TAŞIYANLAR, “DERİN SIRRI” ANLAMIŞLARDIR!.. KAFATASLARININ İÇİNDE SAMAN TAŞIYANLAR, KİNİNİ DİNİ HALİNE GETİRMİŞ İDRAK YOKSUNLARI İSE, YİNE ANLAMAMIŞLAR, YİNE ANLAYAMAYACAKLAR VE EBTER OLMAYA DEVAM EDECEKLERDİR!..

Bu kafa yapısı içinde de ömür boyu asla seçim meçim kazanamayacaklar, bu necip milletten iltifat göremeyecek, hep sükut-u hayale uğrayacak, seçim ertesi hep moraracak, hep itülmüş kakulmuş olacak ve insan içine çıkmaya utanır olacaklardır!..

yazının devamı..

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler