Seyhan İlçe Ramazan Programları

Seyhan İlçe Ramazan Programları

 AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale gelen iftar yemekleri bu yılda yoğun katılımlarla devam ediyor.Narlıca ve Namık Kemal...

 

AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale gelen iftar yemekleri bu yılda yoğun katılımlarla devam ediyor.

Narlıca ve Namık Kemal mahallesinde yapılan iftarlara AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, İl Başkan Yardımcıları Orhan Tosun, Hasan Dönmez, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çevik, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Güler, Belediye Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Milletvekili Tamer Dağlı ve İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş masaları beraber gezerek misafirlerin ramazanlarını tebrik ettiler. AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş burada yaptığı konuşma da iftar programlarının birlik, beraberlik duygularını güçlendirdiğini ifade ederek “Sizlerle Ramazanın bereketine, iftarın sevincine ortak olmak yaşadığımız en güzel duygulardan, Burada sizlerle bir arada olmak bu manevi havayı hep birlikte solumak bizler için Ramazan Ayında yaşayacağımız en büyük mutluluk.. Bizlere bu duyguları yaşatan siz değerli vatandaşlarımıza ve bu iftar sofralarının yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Ramazan ayı boyunca devam edecek iftar programlarımıza tüm halkımızı bir kez daha davet ediyorum.” Dedi. Milletvekili Tamer Dağlı ise “Bu iftar programları Ramazan ayını daha iyi idrak etmemize ve zenginfakir yaşlı genç tüm vatandaşlarımızın bir araya gelmesine sebep oluyor, birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler