Sözlü'den Başkan Çetin'e Seçim Hediyesi Kehribar Tespih

Sözlü'den Başkan Çetin'e Seçim Hediyesi Kehribar Tespih

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Başkan Soner Çetin'e, seçimin anısına kehribar tespih hediye etti.

Sözlü'den Başkan Çetin'e Seçim Hediyesi Kehribar Tespih

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile aynı okulda oyunu kullanan Başkan Soner Çetin, Sözlü ailesiyle de buluşarak, seçimin ülkeye hayır getirmesi temennisinde bulundu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Başkan Soner Çetin'e, seçimin anısına kehribar tespih hediye etti.

sespih.jpg

 

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi için ailesiyle birlikte oy kullanmaya sandık başına gitti. Eşi Ayşe ve kızı Melike Çetin'le birlikte sandık başına giden Başkan Çetin, "Halkımızın heyecanından da anlıyorum ki, ülke yönetiminde değişiklik bekleniyor" dedi.
Merkez Çukurova ilçesi Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi'ne, eşi Ayşe, çocukları Melike ve Deniz Çetin'le birlikte gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, okulda oy kullanılan tüm salonlara girerek, seçimin ülkeye hayırlı olmasını diledi. Halkla tek tek selamlaşan Başkan Çetin, 1117 nolu sandık başına giderek oyunu kullandı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile aynı okulda oyunu kullanan Başkan Soner Çetin, Sözlü ailesiyle de buluşarak, seçimin ülkeye hayır getirmesi temennisinde bulundu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Başkan Soner Çetin'e, seçimin anısına kehribar tesbih hediye etti.


Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Başkan Çetin, "Halkımızın gözleri ışıl ışıl. Bu ışıltıdan da anlaşılacağı üzere, halkımızın ülke yönetiminde değişiklik istiyor. Halkımızın bu beklentisi ve heyecanı bugün büyük bir değişimle son bulacak. Seçimin, birlik, beraberlik ve huzur içinde devam ettiğini gördüm. Bu da, ülkemizdeki seçim güvenliği ve ülkemizin huzuru açısından çok önemli. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler