Spor İl Müdürü Ataşbak, Özel Sporcu Güngör Ve Taş’ı Makamında Kabul Etti

Spor İl Müdürü Ataşbak, Özel Sporcu Güngör Ve Taş’ı Makamında Kabul Etti

 Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Özel sporcular Nevriye Güngör, İlayda Taş ve Antrenörü Alper Tekalp’i...

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Özel sporcular Nevriye Güngör, İlayda Taş ve Antrenörü Alper Tekalp’i makamında kabul etti.

 

Ataşbak, geçtiğimiz haftalarda Adana'da gerçekleştirilen Özel Sporcular Türkiye şampiyonasında  1500 metre kadınlar kategorisinde birinci olan Özel Sporcu Nevriye Güngör ile  400 metrede ikinci olan İlayda Taş ’ı başarılarından dolayı kutladı.

 

Kentte özel sporcuların faaliyetlerinin artması için desteklerinin süreceğini belirten Ataşbak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“Kentimizde spor yapmak isteyen tüm engellilere gereken kolaylığı gösteriyor ve önemsiyoruz. Nevriye Güngör ve İlayda Taş'ın bu başarısı hem ülkemizi hem de Adana’yı mutlu etmiştir. Kuruluş amaçlarında özel bireyleri topluma kazandırmak olan Özel Sporcular Spor Federasyonunun uluslararası alanda başarı kazanması daha da anlamlıdır. Tesislerimiz spor yapmak isteyen herkese açıktır. Tesislerimizin tamamını mimari olarak engellilere uygun hale getirildi. Bu sayede daha rahat bir şekilde spor yapma fırsatı yakalıyorlar.”

 

Spor yapan her bireye destek verdiklerini ifade eden Ataşbak, “Nevriye Güngör ile İlayda Taş diğer sporculara örnek olacak. Bu başarısından dolayı sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

-TEKALP: “ÖZEL SPORCULARA SEVGİ VE ŞEFKAT İLE YAKLAŞMALIYIZ”


Antrenör Alper Tekalp, Adana  Karaisalı Paralimpik Spor Kulübü olarak  özel sporcuları keşfederek onları spora yönlendirdiğini ifade ederek, konuşmasında şunlara yer verdi:

 

“Plan ve programlı bir şekilde yaptığımız antrenmanlarımızın meyvesini aldık. Özel Sporculara sevgi ve şefkat ile yaklaşıldığında verim alınabiliyor. Sporcumuzla aynı şekilde çalışmaya devam ederek ülkemize global oyunlar ve paralimpik oyunlarında dereceler kazandırmak istiyoruz. Sporcumuz Nevriye Güngör  8-28 Haziran tarihleri arasında Ankara'da Milli Takım kampına çağrıldı. Kamp bitiminin hemen ardından yine 28 Haziran- 7 Ağustos tarihleri arasında Anakara'da yapılacak olan Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu (INAS) Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında 400 ve 1500 metrede Türkiye adına yarışacak. Sporcumuzun buradan madalya alçağına inanıyorum. Bizlere her türlü imkanı sağlayan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür ederim."

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler