Taytak: “Davamız, Liderimiz vazgeçilmezimizdir”

Taytak: “Davamız, Liderimiz vazgeçilmezimizdir”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'tan Parlamenterler Derneği’ne anlamlı ziyaret…

Taytak: “Davamız, Liderimiz vazgeçilmezimizdir”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'tan Parlamenterler Derneği’ne anlamlı ziyaret…

Taytak “Biz asla davamızdan, liderimizden ve yol arkadaşlarımızdan vazgeçmeyiz. Ülkemize ve ülkümüze canımız feda. Ülküdaşlarımız başımızın tacıdır.” dedi.

​​

“Davamız, Liderimiz vazgeçilmezimizdir”

“Ülküdaşlarımız başımızın tacı”

Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Parlamenterler Derneğini ziyaret etti. Parlamenterler Derneği yöneticileri Taytak’ı Milletvekili seçilmesinden dolayı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde TBMM’nin üstleneceği misyonla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

 

MHP ALNININ AKIYLA ÇIKTI

MHP Milletvekili Taytak “Hiçbir partiye yapılmayan çok büyük ve kirli kampanyalara maruz kalan MHP buna rağmen seçimlerden alnının akıyla ve başarıyla çıkmıştır. Bu sistemin mimarı olan Sayın Genel Başkanımız; seçim sürecinde partimizin TBMM’de ‘Yasama ve denetim’ görevini hakkıyla yerine getireceğini ifade etmiştir. Biz de MHP Grubu olarak Sayın Genel Başkanımızın milletimize karşı verdiği sözü boşa çıkartmayacak, seçmenlerimizin bize verdiği aziz ve şerefli göreve layık olmak için çalışacağız” dedi.

 

ÜLKEMİZE VE ÜLKÜMÜZE CANIMIZ FEDA

Taytak, “Biz asla davamızdan, liderimizden ve yol arkadaşlarımızdan vazgeçmeyiz. Ülkemize ve ülkümüze canımız feda. Ülküdaşlarımız başımızın tacıdır. TBMM’deki görevimiz sırasında Parlamenterler Derneği’nin görüş ve önerilerinden kendi adıma istifade edeceğim. Hep birlikte, sabırla ve sadakatle ülkemize ve davamıza hizmet etmek tek gayemiz” şeklinde konuştu.

 

BUKAN: BUNA FIRSAT VERMEMEK GEREKİYOR

Parlamenterler Derneği Başkanı Ahmet Bukan da “Türkiye zor bir süreçten geçiyor. İçeride ve dış politikada Türkiye’ye yönelik tehditler en üst seviyeye çıkmış durumda. Türkiye tabir yerindeyse adeta bir kuşatma altına alınmak isteniyor. Buna fırsat vermemek gerekiyor. Parlamenterler Derneği tarafsız ama ülkesinin safında yer alan bir STK olarak bu kuşatmaya karşı MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyin tutumunu, başından beri istisnasız ve kesintisiz olarak takdir etmekte ve açıktan desteklemektedir. 24 Haziran seçimleri; Sayın Devlet Bahçeli’nin yürüdüğü yolun doğru olduğunu ispatlamış, ülkemiz ve milletimiz için vermiş olduğumuz desteği de karşılıksız bırakmamıştır. Yeni dönemin milletimize ve ülkemize hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Taytak’ın ziyaretinde Parlamenterler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Akif Paksoy, Hayrettin Özdemir, Yılmaz Tankut, Ümit Şafak ve diğer üyeler de hazır bulundular.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum