Tİcaret Bakanı Muş: Ordunuz varsa, varsınız, yoksa yoksunuz

Tİcaret Bakanı Muş: Ordunuz varsa, varsınız, yoksa yoksunuz

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, MHP Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve il yöneticileri tarafından ağırlanan Bakan Muş, önemli mesajlar verdi.

bunyamin-avci-1.jpg

“İstisna devletler dışında her ülke için güçlü ordu çok önemli ama bizim için daha önemli. Tarihi misyonumuz, gelecek vizyonumuz, bulunduğumuz coğrafya çok güçlü bir orduya sahip olmamızı gerektiriyor, hatta zorunlu kılıyor. Özellikle bu coğrafyada ordunuz varsa varsınız, yoksa yoksunuz. Allah’a çok şükür harekât kabiliyeti yüksek, etkin ve caydırıcı bir ordumuz var.”

“Cumhur İttifakı’nın yüzde 50’nin, MHP'nin yüzde 10'un altında olduğunu söylemek en büyük yalandır. Cumhur İttifakı olarak ülkemiz ve milletimiz için yaptığımız hizmetler ortada ve inşallah yeni yılda vatandaşlarımızın daha da rahatlayacakları bir süreci göreceğiz. Zincir marketlerdeki fiyat artışlarının kontrol altına alınması da buna dâhildir.”

“Cumhur İttifakı’nın yüzde 50’nin, MHP'nin yüzde 10'un altında olduğunu söylemek en büyük yalandır.”

“Ordunuz varsa varsınız, yoksa yoksunuz”

“Türkiye’nin önü açık”

“Yeni yılda rahatlama devam edecek”

“Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam edecek”

- Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye’nin önünün açık olduğunu, 2023 ve sonrasında Türkiye’nin her alanda büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğini söyledi.

Bakan Muş’tan MHP Adana İl’e ziyaret

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, MHP Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile birlikte yapılan ziyarette Bakan Muş’u MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve yöneticiler karşıladılar.

“Türkiye’nin önü açık”

İl yöneticileriyle sohbet eden Bakan Mehmet Muş, Türkiye’nin önünün açık olduğunu, 2023 ve sonrasında Türkiye’nin her alanda büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğini söyledi. Muş “Türkiye’nin güçlenmesi, söz sahibi olması bazı küresel aktörleri rahatsız ediyor. O yüzden Türkiye’nin hızını kesmek, mümkünse durdurmak istiyorlar. Ancak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliklerinde kurulan Cumhur İttifakı var olduğu sürece, devletimizin mücadelesine aziz milletimizin güçlü desteği devam ettiği sürece bunu asla başaramayacaklar.” ifadesini kullandı.

Türkiye için TSK’nın önemi…

Ülkeler için ordunun önemine vurgu yapan Bakan Muş, “İstisna devletler dışında her ülke için güçlü ordu çok önemli ama bizim için daha önemli. Tarihi misyonumuz, gelecek vizyonumuz, bulunduğumuz coğrafya çok güçlü bir orduya sahip olmamızı gerektiriyor, hatta zorunlu kılıyor. Özellikle bu coğrafyada ordunuz varsa, varsınız, yoksa, yoksunuz. Allah’a çok şükür harekât kabiliyeti yüksek, etkin ve caydırıcı bir ordumuz var.” değerlendirmesinde bulundu.

“Yeni yılda vatandaşlarımız daha da rahatlayacaklar”

Yıkıcı muhalefetin Cumhur İttifakı’nı yıpratmak için yalan ve iftira siyasetinden medet umduğunu ama halkın buna itibar etmediğini söyleyen Muş şunları söyledi:

“Kullandıkları argümanlardan biri de anketler. Mesela Cumhur İttifakı’nı yüzde 50’nin, MHP’yi yüzde 10’un altında gösterme gayreti var. Cumhur İttifakı’nın yüzde 50’nin, MHP'nin yüzde 10'un altında olduğunu söylemek en büyük yalandır. Cumhur İttifakı olarak ülkemiz ve milletimiz için yaptığımız hizmetler ortada ve inşallah yeni yılda vatandaşlarımızın daha da rahatlayacakları bir süreci göreceğiz. Zincir marketlerdeki fiyat artışlarının kontrol altına alınması da buna dâhildir. ”

Başkan Bünyamin Avcı, çalışmaları anlattı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Adana’da Cumhur İttifakı’nın çalışmalarına değindi. Avcı “Adana’mızda Cumhur ittifakı olarak gönül birliği içindeyiz ve yerel hizmetlerle ilgili birbirimizle her zaman istişare halindeyiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz ve milletimiz için ortaya koydukları iradeye en güçlü desteği almak için birlikte ve omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler