Toroslar EDAŞ bölgesinde elektrik kesintisi

Toroslar EDAŞ bölgesinde elektrik kesintisi

Adana, Mersin, Kilis, Gaziantep ve Osmaniye'nin bazı bölgelerinde, 8 Şubat Çarşamba günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

ADANA (AA)

Toroslar EDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Adana'nın Sarıçam ilçesi Acıdere, Karşıyaka ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerine 09.00-17.00 saatlerinde elektrik verilmeyecek. 

- Gaziantep

Şehitkamil ilçesi Aşağı Arıl Mahallesi'nde 09.00-17.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

- Mersin

Anamur ilçesi Bozdoğan, Anamur ilçesi Çarıklar mahallelerinde 09.00-17.00, Erdemli ilçesi Arpaçbahşiş Mahallesi'nde 09.00-15.00 saatlerinde elektrik kesintisine gidilecek. 

- Osmaniye

Kadirli ilçesi Aşağıbozkuyu köyü Bozkuyular Mahallesi, Çığcık köyü Kanaali, Alaybeyler ve merkez mahalleleri, Mezretli köyü Kepirler Mahallesi, Topraktepe köyü Üstüneller, Başsarılar, Çalışlar, Kabasakız, Tıbıllar ve Çankaza mahalleleri ile Yukarıbozkuyu köyüne 09.00-12.00, Merkez ilçesi Tecirli köylerine 09.00-12.00 saatlerinde enerji verilmeyecek. 

- Kilis

Elbeyli ilçesi Alahan, Salhan, Çıldıroba ve Havuzluçam köyleri, Çıldıroba köyü Küçük Bıykır mezrası, Havuzluçam köyü Uçarlar, Yazılıbahar, Kaplanlar ve Sarıevler mezraları ile Alsancak ve Havuzluçam karakollarında 09.00-16.30 saatlerinde elektirik kesintisi uygulanacak. 

Açıklamada ayrıca, belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı enerji kesme ve verme zamanlarında değişikliğe gidilebileceği de kaydedildi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler