Toroslar EDAŞ, Kasım ayında bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürdü

Toroslar EDAŞ, Kasım ayında bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürdü

Toroslar EDAŞ Adana’da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2017 yılının Kasım ayında bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti.

Toroslar EDAŞ, Adana’da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir Adana için Çukurova, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir, Ceyhan, Yumurtalık, Karaisalı, Karataş, Pozantı, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli’de 5270 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, yine adı geçen ilçelerde 376 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Kentte 120 elektrik panosu ve 44 trafo merkezini elden geçirdi. Ayrıca 66 dağıtım merkezinin de bakımı gerçekleştirildi.

 

Toroslar EDAŞ, Kasım 2017’de yeni yatırımlara da hız verdi. Adana’da 42 kilometrelik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 511 yeni aydınlatma armatürünün montajı da tamamlandı. Ayrıca yeni 51 elektrik panosu ve 23 trafo merkezinin montajı da tamamlandı.

 

Toroslar EDAŞ’ın Adana’daki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler