Trafik canavarı değil, trafik meleği olacaklar

Trafik canavarı değil, trafik meleği olacaklar

Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minikler, Trafik Eğitim Geliştirme Merkezi (TEGEM) kapsamında faaliyet gösteren ve “trafik canavarları”na karşı “trafik melekleri” oluşturulması...

..amacıyla geliştirilen trafik melekleri tesislerini ziyaret ederek, trafik eğitimi aldı. 

  Yaklaşık 70 Gündüz Bakımevi öğrencisinin ziyaretinde, minikler temel trafik kurallarını öğrendi. Akülü arabalarla, çocuklar için özel oluşturulan platformlarda trafik sürüş eğitimi de alan minikler, gelecekte sabırlı ve güvenli araç kullanan sürücüler olma yolunda ilk adımı attı.

  İlk trafik kursunu başarıyla tamamlayan Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Bakımevi öğrencileri, ikinci aşama kursu almaya hak kazandı. Öğrenciler ikinci aşamayı da geride bıraktıklarında sertifika alacak, kendileri için düzenlenecek mezuniyet törenine katılacak.

  Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Bakım Evi yetkilileri, bünyelerinde eğitim gören çocukların gelecekte iyi birer sürücü olmalarına katkı koymak ve bu konuda eğitime şimdiden başlamak amacıyla trafik melekleri tesisini ziyaret ettiklerini ifade ettiler.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler