Tufanbeyli, Ramazan’a hazır

Tufanbeyli, Ramazan’a hazır

 Tufanbeyli Belediyesi, İlçe Merkezinde ve mahallelerin de sokak iftarları, ramazan sohbetleri, Kur’an tilavetleri ve çeşitli kültürel etkinlikler...

 

Tufanbeyli Belediyesi, İlçe Merkezinde ve mahallelerin de sokak iftarları, ramazan sohbetleri, Kur’an tilavetleri ve çeşitli kültürel etkinlikler ile Tufanbeyli’de huzur ortamında bir ramazan geçirilmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Tufanbeyli’de Ramazan ayı her geçen yıl daha büyük bir coşku ile kutlanıyor. Tufanbeyli Belediyesi, hazırladığı Cami ve Sokak İftarı Programı ile rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın duygu yüklü manevi iklimini hem ilçe merkezinde hem de İlçe merkezi dışında olan Mahallelerin dört bir yanında coşkuyla yaşatmaya hazırlanıyor. Geleneksel hale gelen “Ramazan Programları” kapsamında bu yıl 30 camide teravih namazı öncesi birbirinden değerli hafız ve hocaların katılımıyla sohbet, Kur’an tilaveti ve iftar yemeği programı gerçekleştirilecek. 

25 Ayrı Mahallede İftar Yemeği

Ramazan’a büyük bir titizlikle hazırlanan Tufanbeyli Belediyesi, İlçenin İğdebel, Elemanlı, Kayapınar, Bolatpınar, Şar, Ayvat, Bozgüney, Pınarlar, Çatalçam, Güzelim,Doğanbeyli, Yeşilova, Kayarcık, Çukurkışla, Kirazlıyurt, Yamanlı, Karsavran, Akpınar, Damlalı, Tozlu-Koçcağız, Doğanlı, Demiroluk, Pekmezli, Ortaköy ve ilçe merkez mahallelerinde vereceği sokak iftarlarında da binlerce kişiyi ağırlayacak olan belediye ayrıca, düşük gelirli vatandaşların evlerine sıcak yemek servisi yapacak. 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler