Türkiye Okullararası Voleybol Küçükler Grup Müsabakası Adana’da Başladı

Türkiye Okullararası Voleybol Küçükler Grup Müsabakası Adana’da Başladı

 Müsabakaya 15 İlden Toplam 150 Sporcu Katılıyor  Türkiye Okullararası Küçükler Kız-Erkek Voleybol Grup Müsabakaları Adana’da başladı.Adana...

 

Müsabakaya 15 İlden Toplam 150 Sporcu Katılıyor

 

 

Türkiye Okullararası Küçükler Kız-Erkek Voleybol Grup Müsabakaları Adana’da başladı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüreğir Şube Müdürü Ekrem Ulu, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakada saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yaptığı konuşmada, grup müsabakasının en iyi şekilde tamamlanması için tüm önlemlerin alındığını belirterek katılan tüm okullara başarılar diledi.

Adana’nın spor kenti olduğunu ifade eden Ekrem Ulu, yarışmalara Adıyaman, Elazığ, Gaziantep, Hatay , Kahramanmaraş,Karama,Kilis, Mersin,Osmaniye , Antalya , Konya ,Bursa, İstanbul,  Kayseri, ve Ankara illerinden toplam 150 kız ve erkek sporcunun  katıldığını, müsabakalar için ilimizde bulunan  konuk ekiplerin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini, tüm dileğinin sporcu, antrenör, hakem ve diğer görevlilerin Adana’nın misafirperverliğini görerek memleketlerine döneceklerine inandığını söyledi.

-FİNAL KARŞILAŞMASI MENDERES SPOR SALONUNDA YAPILACAK-

Ulu, müsabakaların üç gün süreceğini erkekler final maçının Menderes Spor Salonunda yapılacağını. Adana olarak organizasyon konusunda deneyimli ekibe sahip olduklarını belirterek, tüm branşlarda ulusal ve uluslararası müsabakaların üstesinden gelecek durumda olduklarını, müsabakanın sevgi, sağlık, barış ve centilmence geçmesi temennisinde bulundu.

Etkinliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Nida Kaya’ da izledi.

 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler