Türkiye Yeşilay Cemiyeti Olarak, Demokrasimize…

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Olarak, Demokrasimize…

 Türkiye’nin en köklü kurumlarından Türkiye Yeşilay Cemiyeti olarak, demokrasimize karşı düzenlenen darbe girişiminden büyük üzüntü duyduğumuzu...

 

Türkiye’nin en köklü kurumlarından Türkiye Yeşilay Cemiyeti olarak, demokrasimize karşı düzenlenen darbe girişiminden büyük üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz.

 

Türkiye’nin en köklü kurumlarından Türkiye Yeşilay Cemiyeti olarak, demokrasimize karşı düzenlenen darbe girişiminden büyük üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Bugünümüz ve geleceğimiz için hayati öneme sahip olan demokrasimize yönelik bu girişim Cumhurbaşkanımız liderliğinde devletimizin, güvenlik güçlerimizin müdahalesi ve halkımızın desteği ile başarısızlığa uğratılmıştır. Milli irade bu zorlu süreçten her zaman olduğu gibi galip çıkmıştır. Milletimiz, bir kez daha demokrasimize sahip çıkmanın eşsiz bir örneğini sergilemiştir.

 

Türkiye’nin ve halkımızın daha iyi bir geleceğe ulaşmasına hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlarla el ele demokrasimizin ve milli iradenin daima yanındayız.

 

Yeşilay’ın tüm çalışanları ve Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeleri ile bu önemli demokratik mücadelenin en büyük savunucusu olduğunu bir kez daha ifade etmek isteriz.  Tüm kesimleri ve kurumları, demokrasimize ve demokratik kurumlarımıza sahip çıkmaya, tek yürek olmak için meydanlara davet ediyoruz.

 

Saygılarımızla.

adanapost.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler