Uludağ, ”Çalışmalar 2017 sonunda bitecek”

Uludağ, ”Çalışmalar 2017 sonunda bitecek”

 Başkan Bilal Uludağ, doğalgaz çalışmalarını incelediUludağ, ”Çalışmalar 2017 sonunda bitecek”Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde...

 

Başkan Bilal Uludağ, doğalgaz çalışmalarını inceledi

Uludağ, ”Çalışmalar 2017 sonunda bitecek”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde bir süre önce başlatılan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bilal Uludağ, Aksa gaz tarafından yürütülen çalışmaların planlanan şekilde hızla devam ettiğini belirterek, Sarıçam’da yapılacak olan yerlerin tamamının 2017 sonuna kadar bitirileceğini söyledi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki doğalgaz döşeme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Aksa gaz Bölge Müdürü Güngör Ateş’ten de bilgiler aldı. Başkan Bilal Uludağ, bugüne kadar büyük mahallerimizden olan Mehmet Akif Ersoy,  Yıldırım Beyazıt’ta çalışmaların başladığını ve planlanan şekilde 2016 yılı sonunda tüm merkez mahallelerin doğalgaz döşeme işlemlerinin bitirilmiş olacağını ifade etti.

Aksa gaz ile imzalanan protokol gereği ise merkezden üst tarafta bulunan mahallelerde de çalışmalara 2017 yılında başlanacağını anlatan Bilal Uludağ, “Çalışma başlatılan mahallelerimizde yapılan kazı ve döşemeler nedeniyle bazı asfalt yollarımız bozulacak ve kısa süreli de olsa geçici sıkıntılar yaşanacak. Merkezi yerlerin bitirilmesinin ardından ise diğer mahallelerde de 2017 yılında doğalgaz çalışmalarına başlanacak ve yine yılsonunda Sarıçam’ın doğalgaz çalışmalarının tamamı bitirtilmiş olacak” diye konuştu.

Başkan Bilal Uludağ, çalışmalar sırasında vatandaşlarla da sohbet etti. Uludağ, bir ara kazı yapan kepçeye de binerek operatörün de yardımı ile kısa süreli bir kazı çalışması da yapmayı ihmal etmedi. 

 

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler