Üniversiteli Öğrenciler Adana Gençlik Merkezi’nde kitap tahlili yaptılar

Üniversiteli Öğrenciler Adana Gençlik Merkezi’nde kitap tahlili yaptılar

Adana Gençlik Merkezi’nde iki hafta önce Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tedarik edilip hediye edilen “Harflerin Simyası” isimli kitabı öğrenciler okuyarak tahlil için buluştular.

kitap-tahlili-2.jpg

Mevlana Haftası dolayısı ile Mevlana anılarak şiirleri, Mesnevi den hikaye okundu.

Üniversite öğrencileri, Has Oda'da "Gençlerle Kitap Tahlili" projesi kapsamında okunan Nurullah Genç'in kaleme aldığı "Harflerin Simyası" isimli şiir kitabının tahlilini yaptılar.

Adana Gençlik Merkezi Has Oda'da geçekleştirilen "Gençlerle Kitap Tahlili" projesi kapsamında Manevi Danışmanlar Sibel Çelik, Emine Yürekli, Üniversite öğrencileri Nurullah Genç'in kaleme aldığı "Harflerin Simyası" isimli şiir kitabının tahlilini yaptılar.

Konuyla ilgili bir değerlendirmelerde bulunan Manevi Danışmanlar;

Yapılan çalışmaların büyük önem taşıdığını, Üniversite öğrencileriyle yaptıkları kitap okuma tahlili etkinliklerini sürdürdüklerini ve belirli tarihler de öğrenciler ile bir araya gelerek Film Kritiği, Kitap ve Şiir Okuma tahlili faaliyetlerini düzenli olarak devam ettiriyorlar.

Üniversite öğrencileri, kitap okumaktan ve şiirin güzel durakların da bulunmaktan ötürü çok keyif aldıklarını dile getirdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler