Vali Demirtaş, Büşra Topal’ın Düğün Törenine Katıldı

Vali Demirtaş, Büşra Topal’ın Düğün Törenine Katıldı
Vali Mahmut Demirtaş, Fırat Kalkanı operasyonunda şehit olan Tankçı Uzman Onbaşı Emre Mücahit Topal’ın kızkardeşi Büşra Topal‘ın düğün törenine katıldı.

vali-1-107.jpg

Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde şehit Tankçı Uzman Onbaşı Emre Mücahit Topal’ın kızkardeşi Büşra Topal ile dünya evine girdiği Özkan Demir çiftinin buruk mutluluğunu paylaşan Vali Mahmut Demirtaş, genç çifte ömür boyu mutlu ve sağlıklı yıllar dilerken, vatan için canlarını veren Aziz Şehitleri rahmetle ve minnetle andığını belirtti.

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Yüreğir Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen düğün töreni, Vali Mahmut Demirtaş’ın şehit aileleri ve yakınlarının daima yanlarında olacaklarını vurgulaması, birlik ve beraberlik mesajları verilmesiyle sürdü.

 

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.