Vali Elban OSB Ve Küçük Sanayi Sitelerinin Kurulacağı Alanlarda İncelemelerde Bulundu

Vali Elban OSB Ve Küçük Sanayi Sitelerinin Kurulacağı Alanlarda İncelemelerde Bulundu

Vali Süleyman Elban, Sarıçam ilçesinde kurulacak Gıda Organize Bölgesi,  Mahrukatçılar Küçük Sanayi Sitesi, Mobilyacılar Sitesi alanları ile Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi genişletme çalışmalarının gerçekleştirileceği alanlarda incelemelerde..

osb-ve-kucuk-sanayi-sitesi-1.jpeg

Vali Süleyman Elban, Sarıçam ilçesinde kurulacak Gıda Organize Bölgesi,  Mahrukatçılar Küçük Sanayi Sitesi, Mobilyacılar Sitesi alanları ile Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi genişletme çalışmalarının gerçekleştirileceği alanlarda incelemelerde bulundu.

Yapılacak çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler alan Vali Elban, kentin üretim ve istihdam kapasitesine önemli katkılar sağlayacak bu yatırımları bir an evvel tamamlama gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Adana’nın geçmişten günümüze sanayi konusunda adından sıkça söz ettiren bir il olduğunu ifade eden Vali Elban, “Özellikle son yıllarda kentimizin sanayi potansiyelini daha da geliştirecek atılımlar gerçekleştirildi. Gerek Ceyhan’da gerek Karataş’ta gerekse ilimizin muhtelif yerlerinde yapılan sanayi yatırımlarının yanı sıra Sarıçam’da kuracağımız organize sanayi bölgeleri ve  küçük sanayi siteleriyle hem ilimiz ve ülkemiz ekonomisine hem de istihdama önemli katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz.” dedi.

Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın da katıldığı inceleme gezisi, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından son buldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler