Voleybol İl Spor Merkezine 700 Sporcu Katılıyor

Voleybol İl Spor Merkezine 700 Sporcu Katılıyor

 Bölge Voleybol Antrenörü Çimeli:“Çocuklarını Spora Yönlendiren Velilere Teşekkür Ederim”Adana Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü...

 

Bölge Voleybol Antrenörü Çimeli:

“Çocuklarını Spora Yönlendiren Velilere Teşekkür Ederim”

Adana Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde “İl Spor Merkezleri” kapsamında açılan voleybol kursuna yoğun ilgi ile başladı.

Bölge Voleybol Antrenörü Merve Çimeli, kursların 5 Ocak Fatih Terim Stadı tribün altı voleybol salonunda haftanın dört günü olduğunu ifade etti. Çimeli, kursta yaklaşık 700 öğrencinin eğitim alacağını, yüksek katılımın gelecek için kendini umutlandırdığını söyledi.

“Çocuklarını spora yönlendiren velilere teşekkür ederim. Sporu yaygınlaştırmak istiyoruz. Öğrencilere sporun yanı sıra sağlık ve beslenmede öğretiyoruz. Ayrıca burada kendini kanıtlayan sporcuları kulüplerimize kazandıracağız” diyen Çimeli, velilerin yakın ilgisine de teşekkür ederek, eğitim ile sporun birlikte yürüyeceğini açıkladı.  

Çimeli, bölge antrenörü Tuğçe Karslı ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, tesis, malzeme ve diğer sorunların çözümüne katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler