“Yüreğir Yüreğimiz Projeleri” Ödül Töreni

“Yüreğir Yüreğimiz Projeleri” Ödül Töreni

 İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar “Yüreğir Yüreğimiz Projeleri” Kapsamında Düzenlenen Plaket Törenine KatıldıSaygı Duruşu ve İstiklal...

 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar “Yüreğir Yüreğimiz Projeleri” Kapsamında Düzenlenen Plaket Törenine Katıldı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan programda Açış konuşmasını yapan Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç proje kapsamında çalışmalar hakkında salonda bulunan katılımcılara bilgiler verdi.

Devamında Yüreğir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Yetkin “Yüreğir Yüreğimiz” adlı şiirini okudu.

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Yüreğir Yüreğimiz Projeleri” kapsamında yapılan plaket ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Yüreğir İlçe Tarım Müdürü Mustafa Eroğlu, Yüreğir İlçe Müftüsü Mehmet Gök, Yüreğir İlçe Nüfus Müdürü Ülkü Sabancılar katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar yaptığı konuşmada ”Sevgili öğretmen arkadaşlarım ve kursiyer arkadaşlarım sizleri yürekten kutluyorum. Çalışmalarınızla kamuoyunda göz dolduruyorsunuz. Günümüz dünyası algı dünyasıdır. Sizler  algıyı asıl yönlendirensiniz. Var olan algıları değiştirmek öyle kolay değil ama değiştirecek olan insanlar var biliyorum; bunlar inanan insanlar, hayalleri olan insanlar. Sizler bu değişimi gerçekleştirdiniz, hepinize teşekkür ediyorum. Bütün bu çabalar, projeler, koşturmalar, gayretler hep çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak içindir.” dedi. 

Program sonunda, İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar ve yöneticiler 2016 Yılı Şubat, Mart, Nisan aylarının en iyi okulları seçilen okulların müdürlerine plaketlerini verdiler.

Plaket Töreninin ardından, İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar sergiyi inceledi, sergideki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler