Adana CHP’den İyi Parti’ ye Ziyaret…

Adana CHP’den İyi Parti’ ye Ziyaret…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkan’ı Ayhan BARUT ve yönetim kurulu üyeleri, İyi Parti  Adana İl Başkan’ı Kurucular Kurulu Üyesi M. Metanet ÇULHAOĞLU’ na iade-i  ziyarette bulunup başarı diledi.

İl Sekreteri Şeniz İl, İl Sayman’ı Metin Taştan, İl Bilişim Sorumlusu Ahmet Dardağan, İl Başkan yardımcıları Mehmet Çelebi, Şahin Yeter, Adil Bayram, Güngör Geçer; İl Yönetim Kurulu Üyesi Okay Sangül ve İl Gençlik Kolları Başkan’ı Avukat Güven Özdemir’in eşlik ettiği ziyarette, CHP İl Başkan’ı Ayhan BARUT, İyi Parti İl Başkan’ı ÇULHAOĞLU’nu kutlayıp görevin’de başarılar diledi.

KENT’E,ÜLKE’YE,HALK’A HİZMET İÇİN İŞBİRLİĞİ’NE HAZIRIZ…

Farklı siyaset anlayışına sahip partilerde İl Başkan’ı olarak görev yaptıklarını ancak ortak amaçlarının Kent’e, Ülke’ye ve Halk’a hizmet olduğunu dile getiren BARUT, bu ortak amaçlar doğrultusun da Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, Cumhuriyet değerlerine bağlı her kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaya hazır olduklarını yineledi.

2019’ DA KARANLIK DÖNEME HEP BİRLİKTE SON VERECEĞİZ…

BARUT, 16 nisan Referandumun da Hayır çıktığını ancak Yüksek Seçim Kurulu eli ile bu sonucun değiştirildiğini tüm dünya biliyor.Özgürlük,Demokrasi,İnsanHaklar’ı, Hak,Hukuk,Adalet,Eşitlik ve daha yaşanabilir bir Türkiye için, parlementer demokrasiyi yeniden tesis etmemiz gerek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın’da OHAL’den,baskılardan,yoksulluktan,yolsuzluklardan ve adaletsizliklerden şikayetçi olduğu gerçeğinden yola çıkarak 2019 da 16 nisan referandum’u öncesindeki mücadelemizi daha da büyütüp bu karanlık döneme hep birlikte son vereceğiz. Dedi.

HEDEF YENİDEN PARLEMENTER DEMOKRASİ…

İyi Parti İl Başkan’ı, Kurucular Kurulu Üyesi, M. Metanet ÇULHAOĞLU ise gelen misafirlere ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Ayhan BARUT ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

2019 da yapılacak seçimler’in Türkiye’nin geleceği için yaşamsal öneme sahip olduğunun altını çizen ÇULHAOĞLU, 16 nisan referandumun’ da tek adamlığa karşı parlementerdemokrasi’den yana olan farklı siyasi görüşlere sahip insanlar’ın,‘Hayır’ bloğun’da buluştuğunu anımsattı. Şaibeli ve gayrimeşru refarandum sonucu ile rejimin değiştiğine işaret eden ÇULHAOĞLU, güçlendirilmiş bir parlementer demokratik rejime geçiş için 2019’da yapılacak seçimler de Hayır’da buluşan kesimlerin bu kez DEMOKRASİ bileşenleri olarak buluşması gerektiğini söyledi.

Başkan ÇULHAOĞLU ayrıca 3 Mart’ta yapılacak kongre ile ilgili bilgiler verirken, parlementer sistemi devam ettirme arzusu içindeyiz. Bu Ülke hepimizin. Herhangi bir şahsın Ülke’ si değildir. Bu Devlet’in başında seçilmiş Cumhurbaşkanı da olsa, ben yaparım olur deyip de kendi başına kararlar alıp bunu da topyekün kabul etmesini bekleyemez. Hiç kimse hukuk’un üstün de değildir. Bu Devlet hukuk devletidir. Devletimiz halen parlementer sistemle yönetilmektedir. Yani asıl olan hala Millettir. Kimse kendi kafasına göre kendisini Ülke’nin tek hakimi olarak görme hakkına sahip değildir. Millet’in güvenliği, huzur’u, geleceği bir tek kişiye bırakılmamalıdır dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler