Adana Demirspor Başkanı Sözlü, güven tazeledi

Adana Demirspor Başkanı Sözlü, güven tazeledi

 - Mavi-lacivertlilerin olağanüstü genel kurulunda Sedat Sözlü yeniden başkanlığa seçildi- Sözlü:"Böyle önemli bir süreçte bu kulübü bırakıp...

 

- Mavi-lacivertlilerin olağanüstü genel kurulunda Sedat Sözlü yeniden başkanlığa seçildi

- Sözlü:

"Böyle önemli bir süreçte bu kulübü bırakıp gitmek doğru olmazdı, yarım kalan işimizi tamamlamak için görevimizin başındayız"

 

ADANA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un kulüp başkanı Sedat Sözlü, tek aday olarak girdiği olağanüstü genel kurulda yeniden aynı göreve seçildi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi konser ve tiyatro salonunda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda divan başkanı Ali Gülleri oldu.

 

Kongrede tek aday olan mevcut başkan Sedat Sözlü tarafından oluşturulan yönetim kurulu listesi, yapılan oylama sonucu oy çokluğuyla göreve getirildi.

 

Sözlü, tekrar başkanlığı seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, bir Süper Lig takımının başkanı olarak taraftarın karşısına çıkmak istediğini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

 

Geçen sezon büyük emek sarf ettiklerini ama şanssız şekilde Spor Toto Süper Lig'i kaçırdıklarını anlatan Sözlü, "Başı dik bir başkan ve yönetim kurulu olarak karşınızdayız." diye konuştu.

 

Kendilerine karşı geçen sezon hakem hataları yapıldığını ve haksızlığa uğradıklarını savunan Sözlü, şunları kaydetti:

 

"İnşallah bu sezon camianın beklentilerine cevap vermek için daha özverili çalışacağız. Böyle önemli bir süreçte bu kulübü bırakıp gitmek doğru olmazdı, yarım kalan işimizi tamamlamak için görevimizin başındayız. Sorumluluk almaktan kaçmayız. Bu camiada beklenti hep şampiyonluktur. Belki ilk yılımda kaçırmış olabilirim ama daha dikkatli yönetim anlayışıyla bu sezon transferlerimizi daha dikkatli yapacağız. Genç, koşan, tuttuğunu koparan bir ekip yaratacağız. Yeni sezonda daha iyi, güçlü ve kuvvetli bir Adana Demirspor'u inşa edeceğiz." 

 

 

 

- Yeni Adana Stadı'nın Adanaspor'a kiralandığı iddiaları

 

 

 

Başkan Sözlü, inşası devam eden yeni Adana Stadı'nın Spor Toto Süper Lig'e yükselen Adanaspor'a kiralandığı iddialarına ilişkin bir soruyu da cevapladı.

 

Kendilerinin yeni statla ilgili kiralama başvurusu yaptıklarını belirten Sözlü, "Biz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden olumsuz cevap aldık. Mevzuat ve altyapının hazır olmadığını söylediler. Aldığımız duyumlara göre, Adanaspor Süper Lig'de mücadele edeceği için tercihi onlardan yana söylediler. Son söz söyleme hakkına sahip değilim ama camiamın hakkını aramak durumundayım. Böyle bir durum olursa Adana'da kutuplaşma baş gösterir. Stat, iki takıma verilmeli. Biz resmi başvurumuzu yaptık. Böyle bir hataya düşmeyeceklerini umut ediyoruz." diye konuştu.

 

 

 

- Yönetim kurulu listesi

 

 

 

Mavi-lacivertlilerin olağanüstü genel kurulu sonrası fahri başkan olarak Hüseyin Sözlü, onursal başkan olarak Turhan Demiral belirlenirken, yönetim kurulu başkanlığına da Sedat Sözlü getirildi.

 

Yönetim kurulu asil listede İmam Gazali Hıradağı, Kenan Şenbayrak, Şentürk Çalık, Levent Duyuluer, İsa Tuzcu, Ayhan Deniz, Murat Balak, Edip Gülnar, Ekrem İnaltekin, İsa Önük, Demir Süerli, Erdinç İpek, Demet Ertem, Aziz Can Eken, Ramazan Çimen, Kazım Bozan, Ertan Aşrak, Volkan Gündoğdu yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler