Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ramazanoğlu Konağında İftar Verdi

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ramazanoğlu Konağında İftar Verdi

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ramazanoğlu Konağında Verdiği İftara Öğretmen, Öğrenci ve Adanalılar Katıldı..

vakif-medeniyeti-1.jpg

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ramazanoğlu Konağında İftar Verdi

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ramazanoğlu Konağında Verdiği İftara Öğretmen, Sevgi Evleri Öğrenci ve Adanalılar Katıldı..

Müdürlük, "Vakıf medeniyetinde Ramazan ayı" etkinlikleri kapsamında Ramazanoğlu Konağında iftar programı gerçekleştirdi.

mudur.jpg

Etkinlik kapsamında Darendeliler Sağlık ve Eğitim Vakfı ile Adana Güçbirligi Vakfı destekleriyle Sevgi Evleri ve yurtlarda kalan öğrenciler ile vatandaşlara iftar verildi.

Adana Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Develi, ramazan boyunca Adana ve Mersin'de bulunan camilerde vakıf kuranlar ve vakıflara emeği geçenler Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve hatimler okunduğunu, hafta boyunca iftar verildiğini ve çeşitli konferanslar düzenlendiğini bildirdi.

 

vakif-medeniyeti-4.jpg

Develi, vakıf kavramını, bir iyilik ve merhamet harekatı olmasının yanı sıra, bir medeniyet tasavvuru inşa ve ihya harekatı olduğunu, vakıflar yoluyla meydana getirilen eserlerin ve sunulan hizmetlerin, mimarisi, estetiği, zerafeti, letafeti ve şartları itibariyle bir aklı selim, zevki selim ve kalbi selimin tezahürleri olduklarını gördüklerini kaydetti.

iftar-013.jpg

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ramazanoğlu Konağında Verdiği İftar, Hacce Zeliha Hatun Vakfı, Gündoğdu Ailesi Yardım Sağlık Kültür ve Eğitim Vakfı, Abdi Sütçi Eğitim ve Kültür Sağlık ve Yardımlaşma Vakfı Katkılarıyla hazırlandı. 

 

mehteran-003.jpg

İftar programına Adana Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Develi, AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, ÇÜ Ramazanoğlu Konağı Kültür Müdürü Prof.Dr. Gözde Ramazanoğlu, Darendeliler Sağlık ve Eğitim Vakfı Başkanı Nadir Özata, Sevgi Evleri ve Yurtta Kalan Öğrenciler, dernek yönetici ve üyeleri, STK temsilcileri, öğretmen, öğrenci, üniversite öğrencileri, kent protokolü, öğretim üyeleri, akademik ve idari personel ve Adanalılar katıldı..

vakif-medeniyeti-5.jpg

İftar programı, okunan Kuran-ı Kerim ve dualarla başladı. Adana Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Develi’nin konuşmasının ardından program sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler