

Selim Elçi
Adana'da Bayram sakin ve huzurlu geçiyor..
- Adana'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tüm yurtta uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde de sessizlik hakim oldu.
- Kentin en işlek noktalarından Uğur Mumcu ve 5 Ocak meydanları, Gazipaşa ve Ziyapaşa Bulvarı ile Merkez Park ve Atatürk Parkı'nda da sessizlik hakim oldu.
- Adana'da, cemaatla namaz kılınacak camilerle ilgili yapılacak çalışmalar belirlendi.
- Adana’nın Pozantı ilçesinin bugün düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü. Her yıl üç gün üç gece süren etkinliklere bu yıl pandemi süreci damga vurdu ve bütün etkinlikler iptal oldu.
- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana AK Parti teşkilatıyla telekonferans yöntemiyle bayramlaştı.
Vali Demirtaş'tan Ramazan Bayramı mesajı
- Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
- Ramazan Bayramı’nı Kutlama Ve O Ruhla Dirilip Kurtulma
- Sanki Cennetten İnmiş Bir Topluluk: Bayram Günü Müslümanlar
- Hayati Koca: Ömrümüzde İlk Defa Gidemediğimiz Bayram, Bize Geldi
- Mustafa Yürekli: Ramazan Bayramı Formu Ve Özü
- Asım Yapıcı: Yitik Bayramların Vebalini Taşıyan Bir Şair..
- Mehmet Yürekli: Sosyal mesafeli bayram
Vali Demirtaş’tan Uygulama Noktalarına Bayram Ziyareti
Vali Mahmut Demirtaş; Karataş-Adana yolu, Yüreğir Çimento Fabrikası kavşağı, İncirlik, Adana-Mersin otoyol gişeleri, Çukobirlik polis uygulama noktaları ile Akıncılar Polis Merkez Amirliği ve Mustafalar Mahallesi jandarma uygulama noktasını ziyaret etti.
AK Parti'li Çelik ve Sarıeroğlu, Adana'daki partililerle telekonferansla bayramlaşacak
- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Genel Başkan Yardımsıcı Jülide Sarıeroğlu, Adana'daki 2 bin partiliyle telekonferans yöntemiyle bayramlaşacak.
- Adana'da, Ramazan Bayramı'nı hastalar için yoğun mesai harcayarak ailelerinden uzakta geçiriyor.
Adana 112 Ambulans Servisinde görevli sağlık çalışanları, bayramda sevdiklerinden uzakta hastalara şifa olabilmek için mesai yapıyor.
Sevdikleriyle telefonla bayramlaşarak hasret gideren sağlık çalışanları, görevlerini en iyi şekilde yapabilmek için gayret gösteriyor.
Adana'da, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde sokaklar boş kaldı
- Adana'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tüm yurtta uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde de sessizlik hakim oldu.

Gazeteci Mehmet Yürekli, Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’i Ziyaret Etti
14 Ekim 2025 Salı 12:48Şair-Yazar Yusuf Ziya Öter’i Vefatının Yıl Dönümünde Rahmetle, Minnetle Yâd Ediyoruz
13 Eylül 2025 Cumartesi 18:34YSK Sınavlarında İHL Öğrencileri Büyük Başarı Elde Etti
11 Eylül 2025 Perşembe 17:55"Göz seni görmeli ağız seni söylemeli..."
03 Eylül 2025 Çarşamba 14:43Prof. Dr. Hakkı Çiftçi: "Yanan her toprağın yerine milyonları dikeceğiz..."
02 Eylül 2025 Salı 20:44'Filistin neyin olur?' sorusuna, 'Filistin benim yitiğim, Filistin ve Gazze bizim bir şeyimiz oluyor'.
01 Ağustos 2025 Cuma 23:33Adanalılar 15 Temmuz'da şehitlerini ve Şehit Ömer Halisdemir'i dualarla andı
15 Temmuz 2025 Salı 18:50"Bu Topraklarda Haine Hesap Soran Yiğit Çoktur…"
07 Temmuz 2025 Pazartesi 21:0610 Muharrem ve Hz. Hüseyin'in Şahadeti
02 Temmuz 2025 Çarşamba 00:06"Doğru İletişim, Etik Habercilik ve Dezenformasyonla Mücadele: "Gerçek, Yalanı Kovar."
21 Haziran 2025 Cumartesi 19:25




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.